Μονοκατοικία βίλα Κύθηρα, Καψάλι, Κύθηρα

ΚύθηραΚύθηρα
  • € 500.000
  • 4
  • 175
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα στα Κύθηρα στον Κάλαμο με ισόγειο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. σε οικόπεδο 1310 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1993 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα . Η Villa Indigo βρίσκεται στο χωριό του Καλάμου των Κυθήρων, το οποίο είναι αραιοκατοικημένο, με ελαιώνες και την πιο σύντομη πρόσβαση στις πιο διάσημες παραλίες όπως “Χαλκός”, ”Καψάλι”, “Φυρή Άμμος Καλάμου”, όπως και η “Βρουλέα”, “Στενό Αυλάκι”. Η πρωτεύουσα η “Χώρα” είναι πολύ κοντά - 6 χλμ και το λιμάνι της - σε 5 χλμ. Όλα απαράμιλλης ομορφιάς με κάστρο, μεσαιωνικά κτήρια του 1600. H Villa Indigo κτίστηκε το 1993.
Έχει συνολικό εμβαδόν 175 τ.μ. περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία (34 τ.μ.), κουζίνα (13.3 τ.μ.) , που χωρίζει από το σαλόνι με πάγκο. Επίσης, έχει 3 κρεβατοκάμαρες (14 , 15.5 και 13 τ.μ.), 1 μεγάλο μπάνιο (μπανιέρα, ντους κ τουαλέτα-6 τ.μ.), 1 πλυσταριό-με wc με δυνατότητα μετατροπής σε 2ο μπάνιο (5.5 τ.μ.). Επιπλέον, υπάρχει ένα τεράστιο guest -room, που έχει μία κουζίνα, ένα μπάνιο και χωράει διπλό κρεβάτι και σαλόνι(28 τ.μ. + μπάνιο 4.5 τ.μ.). Διαθέτει δική του είσοδο και μπορεί να ενοικιάζεται ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει μεγάλο ημίυπόγεια αποθήκη, η οποία μπορεί να γίνει και λεβητοστάσιο. Έχουν περαστεί οι σωληνώσεις και οι υποδοχές για καλοριφέρ. Υπάρχει ένας κήπος περίπου 1200 τ.μ., γεμάτος με οπωροφόρα και καλλωπιστικά φυτά (2 ελιές μεγάλες και ιδανικές για σπιτόδεντρα, καθώς επίσης βγάζουν το λάδι μιας χρονιάς για μια μικρή οικογένεια, συκιές μεγάλες, πορτοκαλιές, λεμονιές και βερικοκιές). Υπάρχει μία μεγάλη δεξαμενή νερού (άνω των 50 τόνων) για πότισμα το καλοκαίρι. Έχει χώρους για πισίνα, απεριόριστο πάρκινγκ και επίσης προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1400 τ.μ. Προβλέπει να κτίσει επιπλέον 250 τ.μ. για ιδιωτική χρήση, ή 600 τ.μ. για ξενοδοχείο. Η τεράστια βεράντα βλέπει δυτικά και είναι εξαιρετικά δροσερή το καλόκαίρι. Βλέπει μία απέραντη πράσινη θάλασσα από ελαιώνες. Αν κλειστεί η βεράντα με τζαμαρία δημιουργείται ένα δεύτερο μεγάλο σαλόνι που μπορεί να γίνει γραφείο, playroom, home cinema, εσωτερικό γυμναστήριο ή ένα πρόσθετο καθιστικό.
Η βίλα δεν έχει γείτονες από μπροστά ή το πλάι εκτός από τη βόρεια πλευρά του που δεν φαίνεται από το σπίτι, ούτε από την πλακόστρωτη αυλή. Συνεπώς υπάρχει ιδιωτικότητα και ησυχία. Το οικόπεδο, μπορεί να καταμεριστεί και να πουληθεί ένα μέρος. Περιφράσσεται από μεγάλο πέτρινο τοίχο περιμετρικά όλου του οικοπέδου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
293073 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή