• € 1.500.000
  • 446
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΛΑΓΑΡΙΑΣ ιδρύθηκε και δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής από το 1970 με έδρα των δραστηριοτήτων της την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Η οικογενειακή επιχείρηση έχει ως μοναδικό στόχο την κατασκευή κατοικιών, και οικιστικών συγκροτημάτων με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες οικιστικές του ανάγκες.

Πωλείται ισόγειο κατάστημα σε 7όροφη οικοδομή στον Έυοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 6. Το κατάστημα είναι υπό ανέγερση και όλα τα υλικά της κατασκευής θα είναι υψηλής ποιότητας και Ευρωπαϊκής προέλευσης.

Το κατάστημα είναι 446 τ.μ. και αποτελείται από 253 τ.μ. ισόγειο,193 τ.μ. πατάρι καθώς και υπόγειο 203 τ.μ., από τα οποία τα 100 τ.μ. είναι για κύρια χρήση. Όλοι οι χώροι συνδέονται με ασανσέρ και με εσωτερικές σκάλες. Στον υπόγειο χώρο του καταστήματος υπάρχουν 3 wc από τα οποία το 1 είναι για ΑΜΕΑ. Είναι γωνιακό και έχει πρόσοψη 18 μέτρα στην οδό Καραολή & Δημητρίου και 13 μέτρα στην οδό Ζήνωνος.

Το κατάστημα είναι ενεργειακής κατανάλωσης Α+ και διαθέτει σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, αυτόνομη θέρμανση από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου ή από αντλία θερμότητας, προεγκατάσταση για ηλιακό σύστημα ζεστών νερών, σύστημα πυρανίχνευσης, εξωτερικά κουφώματα PVC εξαθαλαμικά με διπλούς υαλοπίνακες , προεγκατάσταση για κλιματιστικό, προεγκατάσταση για συναγερμό, προεγκατάσταση για δορυφορική κεραία, προεγκατάσταση για κάμερες παρακολούθησης, πλακάκια δαπέδων και τοίχων Ιταλίας ή Ισπανίας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι και ο περιβάλλον χώρος του συγκροτήματος θα είναι διαμορφωμένοι από επαγγελματίες αρχιτέκτονες. Ο κήπος θα έχει καλλωπιστικά αιθαλώδης φυτά, θάμνους, βραχόκηπους, γκαζόν, φωτιστικά και αρδευτικό σύστημα με αυτόματο ποτισμό.

Το κατάστημα βρίσκεται σε εξαιρετικό και κεντρικό σημείο , δίπλα σε μαγαζιά, σε σχολεία και από στάσεις λεωφορείων. Η περιοχή έχει αρκετό διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στάθμευσης και το κέντρο του Εύοσμου είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Τέλος, στην Καραολή & Δημητρίου το 2024 θα γίνουν έργα ανάπλασης, με καινούρια πεζοδρόμια, δέντρα, φωτισμό και πράσινους χώρους.

Παράδοση καταστήματος: Ιούλιος 2025
Δεν υπάρχει μεσιτική αμοιβή!

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗ: 1.500.000€
ΤΙΜΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ: 2.500€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5820621
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
446 m²
δωμάτια
3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή