Duplex, νέα, 71 τμ, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
  • € 140.000
  • 2
  • 71
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα, υπό ανέγερση πάνω από τον περιφερειακό, αποτελεί μέρος μιας σύγχρονης οικοδομικής προσπάθειας που θα ολοκληρωθεί το Α΄ εξάμηνο του 2024.

Το κτίριο, ύψους 4 ορόφων, με σοφίτα, πυλωτή και υπόγειο, αναδεικνύει την πολυτέλεια με 12 κατοικίες που προσφέρουν επιλογές από ένα, δύο, και τρία υπνοδωμάτια. Κάθε γωνιά του κτιρίου αποτελεί μια έκφραση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική με την αντοχή.

Η μεζονέτα σας, στον 1ο όροφο, επιφανείας 92 τ.μ., είναι ένας θησαυρός της σύγχρονης κατοικίας. Ο εσωτερικός χώρος διαμορφώνεται με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας 2 υπνοδωμάτια για μια άνετη διαβίωση. Απολαύστε την ησυχία και την απομόνωση στη θέση στάθμευσης στον προστατευμένο ακάλυπτο χώρο και την ευκολία της αποθήκης στον υπόγειο.

Η μεζονέτα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ενεργειακή απόδοση και άνεση. Η θέρμανση με φυσικό αέριο και η ενδοδαπέδια θέρμανση δημιουργούν μια ιδανική θερμοκρασία, ενώ ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει αειφορία.

Σε κάθε γωνιά, οι τεχνολογικές προσθήκες και οι προνομιακές εγκαταστάσεις αναδεικνύουν τη μοναδική ποιότητα αυτού του σπιτιού. Συστήματα πυρανίχνευσης, μαγνητικές πόρτες ασφαλείας, κάμερες ασφαλείας, αυτόματη πόρτα ελέγχου για την είσοδο, φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και ηχομονωτικά χαρακτηριστικά ενισχύουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής.

Με την υπέροχη κουζίνα, το ευρύχωρο μπάνιο και τις προνομιακές θέσεις στάθμευσης, η μεζονέτα αυτή αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία να ανακαλύψετε την αρμονία μεταξύ πολυτέλειας και φύσης, δημιουργώντας έναν χώρο ζωής που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U9Q4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή