Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
  • € 180.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Σε αυτό το κομψό νέο πολυτελές κτίριο, που αναδύεται πάνω από τον περιφερειακό δρόμο του Εύοσμου, η πολυτέλεια συναντά τη σύγχρονη άνεση. Η ανερχόμενη δομή σε 4 ορόφους, με σοφίτα και υπόγειο, αποτελεί το επίκεντρο της αρχιτεκτονικής καινοτομίας που αποπνέει πολυτέλεια και λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, εκτείνεται σε 92 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας έναν χώρο ζωής άνετο και λειτουργικό. Τα 2 υπνοδωμάτια είναι σχεδιασμένα με μεράκι για να προσφέρουν ζεστασιά και άνεση. Η θέα από τον προστατευμένο ακάλυπτο χώρο στάθμευσης είναι εντυπωσιακή, ενώ η αποθήκη στον υπόγειο χώρο προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Η θέρμανση με φυσικό αέριο και ενδοδαπέδια θέρμανση, σε συνδυασμό με τον ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζουν την οικονομία και την ενεργειακή απόδοση. Η σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται σε όλη την κατασκευή, ενώ τα συστήματα πυρανίχνευσης, οι κάμερες ασφαλείας, και ο φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων προσφέρουν σύγχρονη προστασία και άνεση. Η αρίστη θερμομόνωση – ηχομόνωση και η αυτόματη πόρτα με έλεγχο για την είσοδο, ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Το διαμέρισμα προσφέρει μια υπέροχη κουζίνα και μπάνιο, ενώ ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Με θέσεις στάθμευσης και εγκαταστάσεις για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην πυλωτή, η κατοικία αντιπροσωπεύει την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και σύγχρονης ζωής.
Όλα αυτά, σε μια περιοχή που ακόμα αναπτύσσεται, χαρίζοντας αξία ηρεμίας και υψηλής ποιότητας ζωής. Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στο σπίτι σας, που αναμένεται να είναι έτοιμο στα μέσα του 2024.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U9Q6
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή