Μονοκατοικία βίλα, νέα, 170 τμ, Παροικιά, Πάρος

Πάρος
  • € 1.150.000
  • 4
  • 170
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια πανέμορφη πλαγιά του Άσπρου Χωριού, με θέα τη Νάξο και το Δρυονήσι, με απόλυτη ιδιωτικότητα, ξεπροβάλλει ένα νέο και μοντέρνας κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής έργο με διακριτική πολυτέλεια και χαλαρωτική αύρα.

Το IVORY Project Villa II έχει το προνόμιο να βρίσκεται λίγα λεπτά από την αμμώδη παραλία του Λολαντώνη και το κοντινό ψαροχώρι του Δρυού.

Αυτό το έργο, βρίσκεται εντός σχεδίου πόλης, και έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή του. Η Βίλλα Ι είναι 170 μ2 σε ένα οικόπεδο 1092 μ2, στο οποίο θα έχετε αποκλειστική χρήση 546 μ2, θα φιλοξενήσει μια πολυτελή βίλα με τρία (3) υπνοδωμάτια, με τρία en-suite μπάνια (3), επιπλέον WC επισκεπτών, ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι, εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου και πισίνα 26 μ2. Αυτό το έργο θα κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και θα περιλαμβάνει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατηγορίας Α++.

Αυτή η βίλα, η οποία βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία, είναι ο ορισμός της εμπειρίας μέσα στη φύση με εύκολη και άμεση όμως πρόσβαση από το κεντρικό οδικό δίκτυο.

Μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε το δικό σας, ηλιόλουστο σπίτι στο μοναδικό νησί της Πάρου αλλά και να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σε μια έξυπνη επένδυση καθώς η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει μεγάλη αξία ενοικίασης.

Τοποθεσία: Η Πάρος βρίσκεται στο Αιγαίο, ανήκει στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάρος τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές Έλληνες και ξένων επισκεπτών καθώς διακρίνεται για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και τον έντονο τρόπο ζωής των επισκεπτών της.
Παράλληλα, το νησί προσφέρει μία ποικιλία οργανωμένων ή και ήρεμων παραλιών με καταγάλανα νερά ενώ επίσης διαθέτει παγκόσμια γνωστές παραλίες για kitesurf και windsurf. Κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τα πιο γραφικά σημεία του νησιού τη Νάουσα και τη Παροικιά απολαμβάνοντας μία ευρεία επιλογή από καφετέριες, εστιατόρια και bars.

Προσβασιμότητα: Το νησί της Πάρου είναι προσβάσιμο από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά, τα πλοία αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου τουλάχιστον τρία πλοία αναχωρούν το πρωί και ένα ή δύο το χειμώνα. Επίσης, στη Πάρο μπορεί να φτάσει κανείς με αεροπλάνο καθώς το νησί διαθέτει Κρατικό Αερολιμένα με αρκετές πτήσεις να εκτελούνται κυρίως τη περίοδο του καλοκαιριού όπου η ζήτηση είναι μεγάλη.

Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Πάρο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TGF3 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή