Τεσσάρι πρώτος όροφος, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 305
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Ένα Αριστοκρατικό διαμέρισμα στην γειτονιά των Μουσείων του Κολωνακίου ανάμεσα σε κτίρια σύμβολα της Αθήνας όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Σαρόγλειο Μέγαρο και το Βυζαντινό Μουσείο . Φωτεινό, ευρύχωρο σε ένα κτίριο αντάξιο της γειτονιάς του. Το ακίνητο αποτελείται από ένα σαλόνι - καθιστικό με όμορφη και ανοιχτή θέα προς τα προαναφερόμενα κτίρια. Τον εν λόγω χώρο πλαισιώνει η τραπεζαρία με ένα αρχοντικό τζάκι. Όπισθεν της τραπεζαρίας τοποθετείται η κουζίνα και ένα ακόμη δωμάτιο υπηρεσίας. Επιπλέον, το ακίνητο περιλαμβάνει άλλα τρία υπνοδωμάτια το ένα εκ των οποίων αποτελεί master bedroom. Τέλος, πλαισιώνεται από δύο όμορφα και ευρύχωρα μπαλκόνια τόσο στην μπροστινή όψη, όσο και στην πλάγια. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα ακίνητο κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι κλάσης Η.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02OIOO
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
305 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1957
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή