Τεσσάρι πρώτος όροφος, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 650.000
  • 5+
  • 165
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μια από τις όμορφες γειτονιές της Νέας Κηφισιάς βρίσκεται αυτό το 2 επιπέδων φωτεινό διαμέρισμα 1ου και 2ου ορόφου, συνολικής επιφανείας 164,59 τ.μ.
Τα 2 επίπεδα αν και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα, παραμένουν παράλληλα και αυτόνομα μεταξύ τους λόγω της ύπαρξης ανεξάρτητης εισόδου και από τους δύο ορόφους με δύο πόρτες ασφαλείας και δυνατότητας χρήσης του εξωτερικού ανελκυστήρα. Τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια, δύο σε κάθε όροφο, και δύο μπάνια μαζί με ένα WC, καθιστούν την καθημερινότητα της οικογένειας που θα επιλέξει αυτό το ακίνητο άνετη και λειτουργική.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι, ενιαίο με την τραπεζαρία, που οδηγεί σε μία πολύ άνετη βεράντα, η κουζίνα, το γραφείο και το master υπνοδωμάτιο.
Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, μας υποδέχεται ένα ζεστό και πολύ φωτεινό καθιστικό που οδηγεί σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία του σπιτιού, την πολύ μεγάλη (80 τ.μ.) βεράντα με την υπέροχη θέα. Η πέργκολα που εκτείνεται στο μεγαλύτερο τμήμα της βεράντας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς για την οικογένεια και τους καλεσμένους της, προσθέτοντας μια πινελιά προσεγμένης αισθητικής στον χώρο.
Τα δάπεδα είναι ξύλινα ενώ υπάρχει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, 2 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ, κουφώματα αλουμινίου με σίτες και εγκατάσταση οπτικών ινών εντός της κατοικίας.
Το 2 επιπέδων διαμέρισμα - μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 935 τ.μ. (33% των χιλιοστών αναλογούν στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία ) με αρκετά μεγάλο, κοινόχρηστο κήπο και στην πιο προνομιούχο θέση του συμπλέγματος των συγκεκριμένων κατοικιών, μπροστινό γωνιακό.
Η κατασκευή είναι του 2003, σε άριστη κατάσταση, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Σε ένα από τα πιο πράσινα και ήσυχα σημεία της Κηφισιάς με όμορφα σπίτια τριγύρω. Μια αξιόλογη γειτονιά που αποτελεί τη φυσική συνέχεια προς τα βόρεια της περίφημης περιοχής του Στροφυλίου. Όχι μακριά από το κέντρο και το σταθμό του τραίνου, τόσο όσο και της Κηφισιάς, αλλά και της γειτονικής Νέας Ερυθραίας, έχει ταυτόχρονα τέλεια πρόσβαση στις βασικές οδικές αρτηρίες της περιοχής και των βορείων προαστίων γενικότερα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TNZJ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή