Δυάρι Μεταμόρφωση, Λόγγος, Μεταμόρφωση

ΜεταμόρφωσηΜεταμόρφωση
  • € 348.000
  • 3
  • 88
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μεταμόρφωση, Λόγγος, Γωνιακό (Β4) Διαμέρισμα 88,28 τ.μ. 2ου ορόφου, διατίθεται προς πώληση, σε υπό ανέγερση πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών, ενεργειακής κλάσης Α+, με παράδοση το 2025. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.450 τ.μ. και θα φιλοξενεί 2 σύγχρονα κτίρια με κήπο και περίφραξη. Πολυτελές διαμέρισμα με open plan κουζίνα και σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, 2 υ/δ, 1 μπάνιο, 1 wc και εσωτερική γωνιακή βεράντα. Με 1 υπόγεια θέση στάθμευσης με σύστημα φόρτισης για ηλεκτρικό αυτοκίνητο και υπόγεια αποθήκη με αυτόνομη παροχή ρεύματος. Κατοικία η οποία θα διαχέεται από άπλετο φως και οι ορθοί προσανατολισμοί χώρων θα αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση. Με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ηλεκτρικά ρολά, θωρακισμένη/πυράντοχη πόρτα, σύγχρονο σύστημα θυροτηλεόρασης με κωδικό, με κάλυψη θερμοπρόσοψης σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους, σύστημα πυρανίχνευσης, ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτισμό νέας τεχνολογίας LED, αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης, κουζίνες και μπάνια από επώνυμους προμηθευτές, με είδη Α κατηγορίας. Με υποδομή για εγκατάσταση συστήματος συναγερμού και εγκατάσταση κυκλώματος οπτικών ινών και με ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες και καρότσια. Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελς με σύστημα net metering στην οροφή έχει σκοπό στην κάλυψη των αναγκών ηλεκτροδότησης των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας. Η διάρθρωση των ιδιοκτησιών προσφέρει ιδιωτικότητα και αυτονομία σε ένα κτιριακό σύνολο που λειτουργεί ως κλειστή ασφαλής κοινότητα, με αυτόνομα διαμερίσματα που προσφέρουν αίσθηση οικείου και ανεξαρτησία. Ο περιβάλλων χώρος συμμετέχει ως κοινόχρηστος χώρος, υποστήριξης της κοινότητας του κτιρίου και έχει διαμορφωθεί με σκοπό να προσφέρει δυνατότητες υπαίθριας ψυχαγωγίας. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα σε αυτή τη φάση να κάνουν αλλαγές και προσθήκες, με υλικά που επιθυμούν, τις οποίες μπορούμε να συζητήσουμε δια ζώσης, εστιάζοντας στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, σε εξαιρετική τιμή. Έκπτωση 8% εφόσον γίνει αποπληρωμή όλου του ποσού μέχρι τη φάση της θεμελίωσης.
Μόλις 10' οδικώς από τον κόμβο Μεταμόρφωσης στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης, 5' από την κεντρική αγορά της Κηφισιάς, και κοντά σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσιες υπηρεσίες, πάρκα και χώρους εστίασης.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ Γ.Κ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
646696 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 348.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή