Τριάρι Βύρωνος, 132, Κέντρο, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΒύρωνος, 132
  • € 220.000
  • 4
  • 96
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτό το γοητευτικό οροφο-διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι, δίπλα σε σχολείο και σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη κατοικία προσφέρει όχι μόνο έναν άνετο χώρο διαβίωσης αλλά και μια βολική και ζωντανή γειτονιά.

Καθώς μπαίνετε, θα σας υποδεχτεί μια εκπληκτική θέα που βελτιώνει τη συνολική ατμόσφαιρα του διαμερίσματος. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν άπλετο φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση για να εξασφαλίσει ένα άνετο περιβάλλον κατά τις πιο κρύες εποχές.

Για τη διευκόλυνσή σας, διατίθεται ανελκυστήρας, που καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε διαφορετικούς ορόφους. Παρέχεται χώρος στάθμευσης, διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας είναι ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο. Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά ενός κοινόχρηστου κήπου, ιδανικό για χαλάρωση ή συναναστροφή με τους γείτονες.

Χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο; Κανένα πρόβλημα! Το διαμέρισμα περιλαμβάνει εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να φιλοξενήσει τα υπάρχοντά σας.

Είτε σας ελκύει η γραφική θέα, οι πρακτικές ανέσεις ή η εγγύτητα σε βασικές εγκαταστάσεις, αυτό το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων είναι ένας τέλειος συνδυασμός άνεσης και άνεσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την υπέροχη κατοικία το νέο σας σπίτι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5823085 - 15/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης