Τριάρι Γραβιάς 13, 555 35, Πυλαία, Κέντρο, Πυλαία

ΠυλαίαΓραβιάς 13, 555 35, Πυλαία
  • € 300.000
  • 4
  • 106
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1184 - Πυλαία Επέκταση ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 106 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2009 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 300.000 €
Πυλαία διατίθεται, προς πώληση, πολυτελές διαμέρισμα 2ου ορόφου με συνολική επιφάνεια 105,5τμ. Αποτελείται από μεγάλη σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, χώλ, μπάνιο με μπανιέρα και τρία άνετα δωμάτια. Έχει ατομική θέρμανση με καυστήρα φυσικού αερίου καθώς και τζάκι στο χώρο του σαλονιού. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό, διαμπερές και έχει μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη. Δύο από τα τρία δωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι. Είναι πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο, με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, και έχει μεγάλη ανοιχτωσιά. Στα εξτρά του διαμερίσματος είναι η κλειστή και ατομική θέση στάθμευσης καθώς και μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής. Περιλαμβάνει ελαφρώς χρησιμοποιημένες συσκευές (ψυγείο, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, και πλυντήριο ρούχων) μοντέρνες ντουλάπες υψηλής ποιότητας στο χωλ και τα δωμάτια, και εγκατεστημένο air conditioning στο σαλόνι. Η οικοδομή είναι υψηλής αισθητικής, με την εγγύηση ποιότητας της κατασκευαστικής εταιρείας ROSE. Κατοικήθηκε πρώτη φορά το 2009 και έχει διαμορφωμένο κοινόχρηστο χώρο. Βρίσκεται σε οικογενειακή, ήσυχη και αναπτυσσόμενη περιοχή με νεόδμητες οικοδομές. Έχει σε πολύ κοντινή απόσταση στάση αστικών λεωφορείων (11), σχολεία (3ο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Πυλαίας), καθώς και την Πλατεία της Πυλαίας με πολυάρυθμα μαγαζιά, εστιατόρια, super market, και υπηρεσίες. Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες και ιδιοκατοίκηση. Μπορείτε να το δείτε σε περιήγηση 360 μοίρες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1184 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή