Δυάρι πέμπτος όροφος, Μιχελή, Ίλιον

Ίλιον
  • € 250.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το ζεστό και οικείο ρετιρέ πέμπτου ορόφου στέκει σαν παρατηρητής όλου του λεκανοπεδίου, έχοντας μια εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα από όλα τα δωμάτια του.
Το διαμέρισμα διαθέτει 2 φωτεινά υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, ενώ ο ήλιος λούζει τον άνετο χώρο στο σαλόνι και την τραπεζαρία.
Το τζάκι προσφέρεται για αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η θέση στάθμευσης, που διατίθεται μαζί με το εξαιρετικό αυτό ρετιρέ.
Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά της περιοχής προσφέροντας την πραγματική άνεση της αστικής ζωής.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Δήμος Ιλίου είναι ο δεύτερος σε μέγεθος και πληθυσμό από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και συνορεύει με τους Αγ. Αναργύρους, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και με το Καματερό.

Χαρακτηριστικά: Ο Δήμος Ιλίου διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές στους τομείς του πράσινου, του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού χρίζοντας τον ως μία ελκυστική επιλογή για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο ποδηλατόδρομος σε συνδυασμό με τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα δεκάδες δέντρα που δημιουργούν μια πράσινη διαδρομή.

Επιπλέον, η περιοχή περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες χάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο που διαθέτει όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, μουσικές συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας την περιοχή ιδανική για μόνιμη κατοικία από νέους επαγγελματίες καθώς και οικογένειες.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση προς το Ίλιον και η σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα εξυπηρετείται κυρίως από λεωφορεία.

Επενδυτική δυναμική: Αυτή η περιοχή ακριβώς για το λόγο ότι διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές και ότι γειτνιάζει με Δήμους της Δυτικής Αθήνας που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη όπως το Περιστέρι και την Πετρούπολη έχει αρκετές προοπτικές για επενδυτικό ενδιαφέρον από αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U7XV - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή