Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
€ 200.000
3 δωμάτια
100 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Στη νεόδμητη περιοχή του Εύοσμου, ένα νέο πολυτελές κτίριο δίνει σάρκα και ουσία στη σύγχρονη κατοικία. Αυτή η εκλεπτυσμένη δομή απλώνεται σε τέσσερις ορόφους και περιλαμβάνει 11 κατοικίες με δύο υπνοδωμάτια, μαζί με μία εκλεκτή μεζονέτα. Η κατασκευή αυτού του πολυτελούς και λειτουργικού κτιρίου ολοκληρώνεται στο δεύτερο εξάμηνο του 2024, ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες και χρησιμοποιώντας υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Το παρουσιαζόμενο διαμέρισμα, στον τρίτο όροφο, διαθέτει 100 τετραγωνικά μέτρα και δύο υπνοδωμάτια. Κάθε κατοικία περιλαμβάνει θέση στάθμευσης στον προστατευμένο ανοικτό χώρο του οικοπέδου και αποθήκη στον υπόγειο χώρο.

Εξασφαλίζοντας άνεση όλο το χρόνο, κάθε σπίτι είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητη αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση, παρέχοντας την ιδανική θερμοκρασία για σύγχρονες κατασκευές. Το κτίριο θα έχει φυτεμένα δώματα, συμβάλλοντας όχι μόνο στην ενεργειακή απόδοση, αλλά και στην αισθητική αρμονία με το περιβάλλον.

Επιπλέον, κάθε κατοικία θα εξοπλίζεται με ηλιακό θερμοσίφωνα, με την κατασκευαστική εταιρεία να καλύπτει το κόστος αγοράς, εγκατάστασης και σύνδεσης. Ανάμεσα στις πρόσθετες παροχές περιλαμβάνονται σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης, μαγνητικές επαφές για το σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας, αυτόματη πόρτα με έλεγχο για την ασφαλή πρόσβαση, φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς και άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση σε κάθε χώρο.

Συνοψίζοντας, σε έναν ήσυχο και αναπτυσσόμενο γειτονικό χώρο, αυτή η ανάπτυξη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής, συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις με την ηρεμία μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U9T4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή