Τριάρι Καραολή & Δημητρίου, 6, Ευοσμος Ελλάδα, 56225, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΚαραολή & Δημητρίου, 6, Ευοσμος Ελλάδα, 56225
  • € 270.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΛΑΓΑΡΙΑΣ ιδρύθηκε και δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής από το 1970 με έδρα των δραστηριοτήτων της την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Η οικογενειακή επιχείρηση έχει ως μοναδικό στόχο την κατασκευή κατοικιών, και οικιστικών συγκροτημάτων με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες οικιστικές του ανάγκες.

Πωλείται διαμέρισμα σε συγκρότημα δυο 7όροφων οικοδομών στον Έυοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 6. Το συγκρότημα είναι υπό ανέγερση και όλα τα υλικά της κατασκευής θα είναι υψηλής ποιότητας και Ευρωπαϊκής προέλευσης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο και είναι 130,00 τ.μ.. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, δυο μπάνια, μπαλκόνι, ατομική θέση στάθμευσης, καθώς και αποθήκη στον υπόγειο χώρο της οικοδομής.

Το διαμέρισμα είναι ενεργειακής κατανάλωσης Α+ και διαθέτει σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, άριστη ηχομόνωση, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, προεγκατάσταση για ηλιακό σύστημα ζεστών νερών, σύστημα πυρανίχνευσης, εξωτερικά κουφώματα PVC εξαθαλαμικά με διπλούς υαλοπίνακες , εσωτερικά κουφώματα διαφόρων χρωματισμών, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση για κλιματιστικό, , προεγκατάσταση για συναγερμό, προεγκατάσταση για δορυφορική κεραία, πλακάκια δαπέδων και τοίχων Ιταλίας ή Ισπανίας, έπιπλα κουζίνας άριστης ποιότητας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι και ο περιβάλλον χώρος του συγκροτήματος θα είναι διαμορφωμένοι από επαγγελματίες αρχιτέκτονες. Ο κήπος θα έχει καλλωπιστικά αιθαλώδης φυτά, θάμνους, βραχόκηπους, γκαζόν, φωτιστικά και αρδευτικό σύστημα με αυτόματο ποτισμό.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε εξαιρετικό και κεντρικό σημείο , δίπλα σε μαγαζιά, 55 μέτρα από γυμνάσιο, 300μέτρα από νηπιαγωγείο, 400μέτρα από δημοτικό, 120 μέτρα από το τέρμα των λεωφορείων, 350 μέτρα από super market, 600 μέτρα από το κέντρο υγείας. Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και το κέντρο του Εύοσμου είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Τέλος, στην Καραολή & Δημητρίου το 2024 θα γίνουν έργα ανάπλασης, με καινούρια πεζοδρόμια, δέντρα, φωτισμό και πράσινους χώρους.

Παράδοση κτιρίου Α’: Ιούλιος 2025
Παράδοση κτιρίου Β’: Δεκέμβριος 2025

Χωρίς μεσιτική αμοιβή!

Τιμή πώλησης Δ1 – ΚΤΙΡΙΟ Α’: 270.000€

Το ίδιο διαμέρισμα υπάρχει και σε άλλους ορόφους:

7ος όροφος – Δ4 – ΚΤΙΡΙΟ Α’: 280.000€
6ος όροφος – Δ4 – ΚΤΙΡΙΟ Β’: 280.000€
7ος όροφος – Δ4 – ΚΤΙΡΙΟ Β’: 290.000€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5827165 - 18/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή