Duplex Γαλήνη, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΓαλήνη
  • € 260.000
  • 5
  • 160
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11283 - Ωραιόκαστρο Γαλήνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1993 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 260.000 € Διατίθεται προς πώληση στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου μεζονέτα 160τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα σε όλη την Θεσσαλονίκη , ατομικό κήπο και θέση στάθμευσης.
Μπαίνοντας στην κατοικία συναντάμε το κυρίως σαλόνι με το τζάκι του, την χωριστή κουζίνα και το wc των επισκεπτών καθώς και αποθήκη περίπου 20τ.μ.
Στο επάνω επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα, αποθήκη και ένα ωραίο μπαλκόνι με φανταστική θέα.
Στο κάτω επίπεδο με δική του είσοδο όπου αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι , ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μία πανέμορφη βεράντα στην πίσω αυλή της κατοικίας.
Από το ισόγειο μπορούμε να βγούμε απευθείας στην μπροστινή αυλή με πρόσβαση στον δρόμο.
Η κατοικία βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, χώρους πρασίνου, άθλησης, παιδικής χαράς καθώς και supermarket.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11283 - 20/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή