Duplex 88 τμ, Παραλία Τυρού, Απόλλωνας

Απόλλωνας
  • € 165.000
  • 88
Περιγραφή
Αυτή η εκπληκτική μεζονέτα 88 τ.μ. βρίσκεται σε ένα μικρό συγκρότημα σε οικόπεδο 400 τ.μ. στη γραφική παραθαλάσσια πόλη του Τυρού. Είναι πλήρως επιπλωμένη και αποτελείται από 2 επίπεδα, κάνοντας αυτό το εξοχικό σπίτι ιδανικό για κατοίκηση και εμπορική χρήση.

Κατασκευασμένο το 2004, αυτό το ακίνητο επένδυσης διαθέτει 2.5 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα μπάνιο και 1 WC, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με το φωτεινό και ευάερο σχεδιασμό της, αυτή η κατοικία σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας! Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από το άνετο μπαλκόνι και τη βεράντα σας, ενώ μπορείτε να φτάσετε στην παραλία περπατώντας μόλις 200 μέτρα μακριά. Εξοπλισμένη με παράθυρα με διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου και συστήματα θέρμανσης και ψύξης, αυτή η ιδιοκτησία είναι άνετη και οικονομική. Επιπλέον, με το μεγάλο ιδιωτικό γκαράζ και τον αποθηκευτικό χώρο, θα έχετε άφθονο χώρο για φύλαξη και το πάρκινγκ του αυτοκινήτου σας.

Σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή χωρίς κίνηση, αυτή η ιδιοκτησία είναι ασφαλής, με χαμηλά έξοδα συντήρησης και ιδανική για οικογένειες. Επενδύστε στο σπίτι των ονείρων σας σήμερα και απολαύστε την γοητευτική παραθαλάσσια πόλη του Τυρού και τον παραδοσιακό χαρακτήρα των όμορφων οικισμών του.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5829735 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
88 m²
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή