Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠορταριάΚατωχώρι
  • € 2.350.000
  • 1.730
Περιγραφή
Πωλείται Boutique ξενοδοχείο πολυτελούς κατασκευής στην Πορταριά Πηλίου. Πρόκειται για 2 κτίρια με άδεια οικοδομής το 2008 κτισμένα σε πανοραμικό οικόπεδο με απρόσκοπτη θέα συνολικής επιφάνειας 1.595 τ.μ. Αποτελούνται από 17 δωμάτια. Σουίτες, τρίκλινα και δίκλινα. Εστιατόριο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και σαν ξεχωριστή επιχείρηση και SPA που επίσης μπορεί να λειτουργήσει μεμονωμένα.
Το κτίριο Α είναι 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 846,50 τ.μ. ενώ το κτίριο Β επίσης 4 επιπέδων 883,25 τ.μ.
Τα κτίρια είναι επενδυμένα εξωτερικά με πέτρα και εσωτερικά με μάρμαρο και πλακάκια υψηλής ποιότητας, διαθέτει ασανσέρ εξυπηρέτησής όλων των επιπέδων, όλα τα δωμάτια έχουν ξεχωριστό design με χειροποίητα έπιπλα, σε όλους τους χώρους όλα τα έπιπλα είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικά. Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι, ενώ διαθέτει και σύστημα θέρμανσης πετρελαίου.
Το ξενοδοχείο είναι σε άριστη κατάσταση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με απρόσκοπτη θέα στον Παγασητικό κόλπο, στην πόλη του Βόλου αλλά και στο καταπράσινο Πήλιο. Η θέση είναι προνομιακή όχι μόνο λόγο της θέας, αλλά και του ιδανικού κλίματος και της απόστασης του από τα υπόλοιπα χωριά αλλά και την πόλη.
Το Πήλιο αποτελεί έναν προορισμό με πολλά διαφορετικά πρόσωπα με τουρισμό όλο τον χρόνο. Συνδυάζει διαδρομές μέσα στην υπέροχη φύση, ωραίες παραλίες, πληθωρική τοπική κουζίνα και τσιπουροκατανύξεις. Το Βουνό των Κενταύρων δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για όλες τις εποχές του χρόνου. Από τα φθινοπωρινά drives στα πορτοκαλοκόκκινα δάση μέχρι τις ανοιξιάτικες αποδράσεις για αγροτουρισμό και μάζεμα άγριων καρπών στο δάσος κι από τις χαλαρές «νησιώτικες» στιγμές στα καλοκαιρινά ψαροχώρια και τις μοναδικές παραλίες μέχρι το σκι ανάμεσα στις οξιές και τις αγριόλευκες στο χιονοδρομικό στα Χάνια.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-920 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.730 m²
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 2.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή