Δυάρι Ουσακίου, 18, Νέα Ελβετία, Βύρωνας

ΒύρωναςΟυσακίου, 18
  • € 255.000
  • 3
  • 71
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελές οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου σε υπό κατασκευή 5όροφη οικοδομή Ενεργειακής Κλάσης Α+ σε προνομιακό γωνιακό οικόπεδο επί της οδού Ουσακίου στη Νέα Ελβετία, στον Βύρωνα, πλησίον σχολείων και μέσων μαζικής μεταφοράς. Οι οικοδομικές εργασίες ξεκινούν τον Απρίλιο του 2024 και η οικοδομή θα παραδοθεί τον Ιούνιο του 2025.
Το διαμπερές διαμέρισμα των 2 ΥΔ με περιμετρικά μπαλκόνια 20τμ θα έχει ατομική αντλία θερμότητας υψηλής ποιότητας, που αποτελεί μακράν την οικονομικότερη μέθοδο θέρμανσης έναντι του πετρελαίου αλλά και του φυσικού αερίου. Θα τοποθετηθεί προηγμένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και θα γίνει ηλεκτρική προεγκατάσταση για μελλοντική τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων.
Ισχυρότατη μόνωση με θερμοπρόσοψη σε όλες τις πλευρές του κτιρίου και διπλά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά και σίτες θα ελαχιστοποιούν την ενεργειακή κατανάλωση του διαμερίσματος.
Ατομικό φωτοβολταϊκό σύστημα Net Metering ιδιοκτησίας του διαμερίσματος θα μειώνει τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος του διαμερίσματος για πάντα.
Υπερπλήρες διαμέρισμα (τριφασική παροχή ΔΕΔΔΗΕ, τζάκι, ηλιακός θερμοσίφωνας, χώρος στάθμευσης στην πυλωτή, μεγάλη αποθήκη 13τμ στο υπόγειο κα).
Εξαιρετικές κοινόχρηστες παροχές στο κτίριο (γυμναστήριο στο ισόγειο, φυτέψεις κα).
Η οικοδομή θα είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής με παράθυρα/μπαλκόνια στις 3 από τις 4 πλευρές, γυάλινα στηθαία στα μπαλκόνια κλπ.
Είναι γωνιακή με τον έναν δρόμο πολύ όμορφο και ήσυχο (δρόμος ήπιας κυκλοφορίας).
Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για early booking, δηλαδή αγορά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024 και με τμηματική καταβολή του τιμήματος ανάλογα με την πρόοδο της κατασκευής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5830463 - 30/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης