Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΕρμιόνηΕρμιόνη
  • € 400.000
  • 273
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-176 - Ερμιόνη Θερμησία ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο ξενοδοχείο 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 273 τ.μ. σε οικόπεδο 4100 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 χώρους, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1985 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2000. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, δομημένη καλωδίωση, ρολά ασφαλείας, πρόσοψη 30 μέτρα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Πωλείται στην Πελοπόννησο στην όμορφη Αργολίδα και στην καταπληκτική περιοχή της Ερμιονίδας ένα μικρό ξενοδοχείο με θέα θάλασσα , και σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την πολύ ωραία παραλία της Θερμησίας . Είναι μία εξαιρετική επένδυση δίπλα σε 2 συγκροτήματα το Porto Hydra Hotel κ Hydra Beach Hotel . Στο περίφημο Porto Hydra Village με τα πλεύσιμα κανάλια , γνωστό και ως η Βενετία της Ελλάδος ή αλλιώς το Μαιάμι της Ελλάδος ! Σε απόσταση 10 από την γραφική Ερμιόνη, 30 από το Πόρτο Χέλι, εύκολη πρόσβαση στο νησί των Σπετσών μέσω Κόστα, ή σε απόσταση 5 από το πορθμείο (Μετόχι) για να πάει κανείς με το καραβάκι της γραμμής στην ιστορική Ύδρα. Οδηγώντας 30 επίσης μπορεί κανείς να επισκεφτεί τον Γαλατά και το νησί του Πόρου. Τέλος μπορεί να προγραμματίσει να δει μία παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Μονοήμερη εκδρομή αξίζει να κάνει ο επισκέπτης στο πανέμορφο Ναύπλιο που απέχει 55 χιλιόμετρα . Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης .
Είναι διόροφο οίκημα με 4 δωμάτια , δύο σε κάθε επίπεδο (ισόγειο και πρώτος όροφος) με εμβαδόν 50 τμ έκαστο διαμέρισμα ενώ έχει και ένα ξεχωριστό σπίτι 72τμ δίπλα ανεξάρτητο εντελώς!
Από τον πρώτο όροφο έχει επεριόριστη θέα θάλασσα , βλέπει Δοκό και Ύδρα .
Το οικόπεδο είναι ευρύχωρο για να διαμορφώσει κανείς μία πισίνα μελλοντικά. Έχει πηγάδι για νερό από το οποίο ποτίζονται όλα τα δέντρα του κήπου. Έχει νερό από το Δήμο συνολικά 7 παροχές, μία για κάθε διαμέρισμα και 2 κοινόχρηστες.
Χρήζει παρεμβάσεων και ανακαίνισης . Η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες με ένα εξειδικευμένο team εποαγγελματιών (δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστικών εταιριών) .
Είναι μία καλή επένδυση η αγορά αυτή , δεδομένης της περιοχής που βρίσκεται σε ανάπτυξη.
Καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέριες και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη υπόδειξης.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-176 - 07/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
273 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή