Τεσσάρι Κολοκοτρώνη Θεόδωρου, 30, Κέντρο, Μηχανιώνα

ΜηχανιώναΚολοκοτρώνη Θεόδωρου, 30
  • € 135.000
  • 5
  • 142
  • 2
  • 2
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας και καταλαμβάνει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα-σαλόνι, 1 μπάνιο, 1 WC, 2 αποθήκες. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια γύρω από την περίμετρο. Διαθέτει διπλά τζάμια και αλουμινένια κουφώματα. Δάπεδα με πλακάκια. Το διαμέρισμα χρειάζεται ανακαίνιση. Εκτός από την ιδιοκατοίκηση, αποτελεί επίσης καλή πρόταση για επαγγελματική χρήση, αφού μπορεί να χωριστεί σε δύο άνετα ευρύχωρα διαμερίσματα ή πέντε στούντιο. Και να αποφέρει τον χειμώνα κέρδος από φοιτητές και το καλοκαίρι από τουρισμό!!! Έχει θέα προς τη θάλασσα. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Στάση λεωφορείου σε απόσταση 90 μέτρων. Η απόσταση από την παραλία είναι 450 μέτρα.

Η Νέα Μηχανιώνα είναι ένα όμορφο κοσμοπολίτικο χωριό με κάθε είδους καταστήματα, εξαιρετικές ταβέρνες, διασκεδαστικά κλαμπ, υπέροχη θάλασσα, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, φιλόξενους ανθρώπους, εξ' ου και ο μεγάλος αριθμός εγχώριων επισκεπτών και τουριστών. Απόσταση από το αεροδρόμιο 18χμ και από την πόλη της Θεσσαλονίκης 35χμ. Εύκολη πρόσβαση προς τη Χαλκιδική.

Ευκαιρία επένδυσης, καθώς υπάρχει ζήτηση για κατοικίες λόγω των φοιτητών της ναυτικής σχολής που λειτουργεί στη Νέα Μηχανιώνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5832023 - 23/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης