Εμπορικός χώρος προς Πώληση

Κερκίνη
  • € 70.000
  • 110
  • 2
Περιγραφή
Θέλετε να επενδύσετε σε μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση σε ένα όμορφο γραφικό χωριό, το Νεοχώρι Σιντικής, κτισμένο σε κεντρικό σημείο ανάμεσα στους πρόποδες του βουνού Μπέλλες και τη λίμνη Κερκίνη Σερρών, η οποία συγκαταλέγεται στους 10 υδροβιότοπους διεθνούς φήμης της Ελλάδας και έχει ανακηρυχθεί Εθνικό πάρκο με μεγάλη επισκεψιμότητα;
Τότε αγοράστε αυτό το σούπερ μάρκετ τροφίμων (κύριος χώρος πωλήσεων 110 τ.μ. με 2 αποθήκες, 45 τ.μ. και 12 τ.μ.) με όλο το εμπόρευμα που υπάρχει ήδη και τα πάγια είδη που του ανήκουν. Είναι πλήρως εξοπλισμένο (κλιματισμό, ψυγεία, επαγγελματικό φορτηγάκι), διαθέτει συναγερμό με κάμερες ασφαλείας και είσοδο καταστήματος 6,5 μέτρα με στόρι ασφαλείας.
Τα επιπλέον πλεονεκτήματα της επιχείρησης είναι ότι λειτουργεί επί 50 συνεχόμενα έτη ( και είναι ήδη εν λειτουργία), έχει έτοιμο πελατολόγιο, σύμβαση με όμιλο, μεγάλο τζίρο καθώς και μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.
Είναι μια υγιέστατη επιχείρηση σε τιμή ευκαιρίας που πωλείται λόγω προβλημάτων υγείας για αυτό και δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις. Το ενοίκιο προς τον ιδιοκτήτη του ακινήτου είναι 270 ευρώ.
Και μην σας προβληματίζει η μετακόμιση στην περιοχή γιατί υπάρχει δυνατότητα να ενοικιαστεί και διαμέρισμα πολύ κοντά στην επιχείρηση. Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το 2024 αγοράζοντας τώρα αυτή την κερδοφόρα επιχείρηση!

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Προσοχή η διεύθυνση στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται στις πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5834533 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή