Εργαστήριο προς Πώληση

ΒέροιαΒέροια
  • € 3.000.000
  • 6.249
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024
Περιγραφή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ
Κωδικός:133913
Το ακίνητο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κεντρική Μακεδονία,μετά από μακροπρόθεσμη μελέτη επιλέχθηκε το σημείο που δομήθηκε η κατασκευή,βρίσκεται σε σημείο αναφοράς που με την επιβλητική όψη του εντυπωσιάζει κάθε διερχόμενο οδηγό, επάνω στην Εγνατία οδό και μόλις χλμ από το κέντρο της πόλης Βέροια και συγκεκριμένα στον κόμβο κουλούρας, το σημείο εξυπηρετεί άμεσα το κοινό της πόλης και των πυκνοκατοικημένων κοινοτήτων της περιοχής, ακόμη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους όμορους νομούς και εύστοχα ονοματίζεται το" διεθνές σταυροδρόμι" .Σύγχρονη κατασκευή πάνω από όλα μελετημένη να εξυπηρετεί κοινό και εργαζόμενους.
*Το ακίνητο παρουσιάζεται αποκλειστικά από το μεσιτικό γραφείο επένδυση μετά από γραπτή αποκλειστική εντολή ανάθεσης πωλησης.
**Υπεύθυνος ακινήτου Ιντζεβίδης Αλέξανδρος

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ
ΕΚΤΑΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ :20.000ΤΜ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ :6.249ΤΜ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΙΣΟΓΕΙΟΥ:5.400 ΤΜ
ΥΨΟΣ ΙΣΟΓΕΙΟΥ:9.56 ΤΜ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:849ΤΜ ΣΕ 3 ΕΠΙΠΕΔΑ
ΥΨΟΣ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:11Μ
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:2010.



Υπεύθυνος Ιντζεβίδης Αλέξανδρος πιστοποιημένος Μεσίτης Ακινήτων απόφοιτος εθνικού καποδιστριακού πανεπιστημίου E-Learning. Με την εμπειρική γνώση δεκαοκτώ ετών και την ακαδημαϊκή μόρφωση στον κλάδο "Μεσίτης Ακινήτων" ως υπεύθυνος σας διαβεβαιώ μαζί με την ομάδα συνεργατών μου οτι με σταθερές αξίες ήθους μπορούμε να διεκπεραιώσουμε κάθε μεσιτική εργασία.
Η ομάδα μας αποτελείται απο γραμματειακή υποστήριξη, νομικό σύμβουλο, τοπογράφο, πολιτικό μηχανικό, συμβολαιογράφους έτσι αναλαμβάνουμε ολο το φάσμα των εργασιών που αφορά το ακίνητό σας, συνοπτικά : Πωλήσεις, μισθώσεις, εκτιμήσεις διαπραγμάτευση, επίλυση-διαπραγμάτευση μεταξύ συνιδιοκτητών, Τοπογραφικά, Π. Ε. Α, ηλεκτρολογικά σχεδία, συνδέσεις watt & volt, νομικές συμβουλές που αφορούν το ακίνητό σας, τακτοποίηση σε αυθαίρετα.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό drowns, gimbal και μεθόδους εξειδικευμένης παρουσίασης ώστε να δώσουμε την προβολή που αξίζει στο ακίνητό σας. Σας περιμένουμε μετά απο ραντεβού στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας Αγίου Παταπίου 16, Βέροια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
133913
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εργαστήριο
εμβαδό
6.249 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή