Δυάρι Αγίου Γερασίμου, 67, Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι

ΠεριστέριΑγίου Γερασίμου, 67
  • € 132.000
  • 3
  • 73
  • 2
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται διαμπερές κατοικία 2ου ορόφου στον Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι η οποία αποτελείται από κουζίνα με μεγάλα παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα κήπο πολύ φωτεινή, 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες το ένα από την μεριά του κήπου και το άλλο από την μεριά του δρόμου, 1 σαλόνι με 1 χωλ με κρυφό φωτισμό και μάρμαρο στο δάπεδο, 2 μπάνια το ένα με μπανιέρα και το άλλο wc με αποθηκευτικό χώρο και πατάρια πάνω και απέναντι από τα μπάνια.
Το σπίτι είναι διαμπερές και διαθέτει 2 μπαλκόνια, έχει πρόσβαση στην ταράτσα και βρίσκεται σε μία ήρεμη και φιλήσυχη γειτονιά.
Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία λόγω της θέσης του καθώς βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από το ΤΕΙ Αθηνών, κανοντάς το μία πολύ καλή επενδυτική κίνηση λόγω της ιδιαίτερης ζήτησης κατοίκιας από φοιτήτες στην συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης η δυνατότητα του ακινήτου να χωριστεί σε δύο γκαρσονιέρες, με μερικές μετατροπές, μεγιστοποιόντας το επενδυτικό κέρδος το καθιστουνε μία ιδιαίτερη καλή επιλογή!
Βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα από το μετρό της ανθούπολης (γύρω στα 15 με 20 λέπτα με τα πόδια) και δίπλα σε τέρμα λεωφορείων με άμεση πρόσβαση στο μετρό καθώς και μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον πεζόδρομο περιστερίου κανοντάς το την ιδανική επιλογή για ιδιωτική χρήση!
Διατίθεται με 2 air condition και μερικώς επιπλωμένο (σε περίπτωση που επιθυμείται). Ειναι φρεσκοβαμμένο και έχει γίνει συντήρηση σε όλες τις εγκαταστάσεις του σπιτιόυ καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθιστόντας το έτοιμο προς χρήση!
Η τιμη πώλησης είναι στις 132.000 ευρώ, μπόρει να γίνει συζητήσιμη κατόπιν συνεννόησης ανάλογα της συμφωνίας.
Ιδανικό για φοιτιτηκή χρήση 2 παιδιών και για οικογένοιες με παιδιά.
Το σπίτι είναι άμεσα διαθέσιμο και υπάγεται στις προυποθέσεις του προγράμματος ''σπίτι για όλους''.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6909162079 και 6949836588.
Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος και Μάνος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5838353 - 22/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 132.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης