Duplex Πλαγιάρι, Πλαγιάρι, Μίκρα

ΜίκραΠλαγιάρι
  • € 650/μήνα
  • 4
  • 143
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 21286 - Μίκρα Πλαγιάρι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 650 € Βρίσκεται σε υπέροχο χώρο 6 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Οσίας Ξένης, με γειτονικές ιδιοκτησίες που κατοικούνται. H πρόσβαση γίνεται με άσφαλτο και υπάρχει δυνατότητα χώρου στάθμευσης, εξαιρετική θέα στον Θερμαϊκό και στην Θεσσαλονίκη, κήπος, ελαιώνας, φροντισμένοι κοινόχρηστοι χώροι, δυνατότητα χρήσης ημιυπαίθριων εγκαταστάσεων μπάρμπεκιου και βεραντών.
Κατοικίδια επιτρέπονται εφ όσον είναι απολύτως ελεγχόμενα από τους ιδιοκτήτες τους, τηρούν τις διατάξεις περί κατοικιδίων και εντασσονται στους κανόνες λειτουργίας του συγκροτήματος.
Στη στέγη βρίσκονται εγκατεστημένα φωτοβολταικά και ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Αποτελείται στο πρώτο επίπεδο από σαλοκουζίνα, με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, τουαλέτα επισκεπτών και αποθήκη και στο δεύτερο επίπεδο μπάνιο, 3 υπνοδωμάτια, με τετράφυλλη ντουλάπα και βοηθητικό χώρο (λινοθήκη – πλυντήριο).
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
21286
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή