Duplex Βόλου-Πορταριάς, Πορταριά 38000, Κέντρο, Πορταριά

ΠορταριάΒόλου-Πορταριάς, Πορταριά 38000
  • € 330.000
  • 5+
  • 240
  • 3+
Περιγραφή
Στην Πορταριά του δυτικού Πηλίου, η γοητεία της αυθεντικότητας αναβιώνει σε ένα υπέροχο σπίτι (διώροφη παραδοσιακή εξοχική κατοικία), που ακολούθησε τα ίχνη της παράδοσης και εντάχθηκε αρμονικά στο παρόν. Αρμονικοί συνδυασμοί δημιουργούν ένα υπέροχο περιβάλλον διαβίωσης στις δύο ανεξάρτητες κατοικίες: μία στο ισόγειο (136m2), σε επαφή με την πλακόστρωτη αυλή και τον κήπο, και μία στον όροφο (105m2) με πολύ μεγάλη βεράντα και κήπο σε 620m2 οικόπεδο, και έχει και άλλες 4 αποθήκες (1η 13m2 – 2η 3,5m2 – 3η 4m2 – 4η 4m2).

Στο ισόγειο υπάρχει τραπεζαρία-καθιστικό δωμάτιο με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, εσοχή στο καθιστικό με δύο μονά κρεβάτια δίπλα στο τζάκι, και μεγάλη κουζίνα.

Στον όροφο υπάρχει τραπεζαρία-καθιστικό δωμάτιο με τζάκι, με παράθυρα προς τον βοριά, την ανατολή και τον νότο. Δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με το λουτρό του, και πατάρι με διπλό κρεβάτι μέσα στη στέγη, και η κουζίνα σε επαφή με την πίσω αυλή και τον κήπο.

Και οι δύο όροφοι έχουν θέα προς τον Βόλο, τον Παγασητικό κόλπο και τα Χάνια, είναι δε επιπλωμένοι με πολύ ωραία παραδοσιακά έπιπλα και πλήρως εξοπλισμένοι και διαθέτουν αυτόνομη κεντρική θέρμανση. Η πρόσβαση στο σπίτι γίνεται από καλντερίμι βατό από αυτοκίνητο και υπάρχει δυνατότητα παρκαρίσματος στη μεγάλη μπροστινή αυλή.

Τιμή πώλησης ακινήτου == 330.000€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β 73 - 22/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή