Δυάρι Χανιά , Χαλέπα, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά , Χαλέπα
  • € 409.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΑΛΕΠΑ , σε θέση με γενναιόδωρη θέα στην θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή δημιουργείται τώρα ( 2024 ) ένα σύμπλεγμα μοντέρνων και πολυτελών διαμερισμάτων με υψηλές αισθητικές και κατασκευαστικές προδιαγραφε΄ς , σε ένα μεγάλο γωνιακό αστικό οικόπεδο .Εδώ είναι διαθέσιμο για πώληση ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου με επιφάνεια 90,57 τ.μ που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλόνι- κουζίνα ,δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και άνετη βεράντα με υπέροχη θέα στο Κρητικό Πέλαγος και στην ευρύτερη περιοχή. Η βεράντα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να εξασφαλίζει ιδιωτικότητα.
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι λιτή και απέριττη με μεγάλα ανοίγματα για άπλετο φυσικό φως και μεγάλη θέα .Η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου συνολικά είναι κατηγορίας Α+ .
ειδικά: **Κουφώματα αλουμινίου ** θερμομόνωση **αντλίες ψύξης- θέρμανσης **πόρτες ασφαλείας **Ηλιακοί θερμοσίφωνες**.Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μόνιμη διαμονή και παράλληλα προσφέρεται για βραχυχρόνια / τουριστική μίσθωσής λόγω της υπέροχης θέας.Τιμή πώλησης 409οοο €. ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ:::Ηπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346.Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1657702 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 409.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2025
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή