Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠαλλήνηΠαλλήνη
  • € 3.300.000
  • 2.500
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται Ξενοδοχείο 2.500 τ.μ με μεγάλη πισίνα σε οικόπεδο 4.500 τ.μ στο Πευκοχώρι

Πλεονεκτήματα: Έχει 70 δωμάτια, διαμορφωμένος κήπος, μεγάλη πισίνα, reception, εστιατόριο-μπαρ, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, απο Μάιο έως Οκτώβριο είναι φουλ

Έχει 70 δωμάτια

Απόσταση απο θάλασσα 200 μέτρα

Τιμή: 3.300.000€

Ν.Καλλικράτεια
Σε απόσταση μόλις 30 χιλιομέτρων από την Θεσσαλονίκη, στα δυτικά παράλια της Χαλκιδικής, βρίσκεται η Νέα Καλλικράτεια, μια από τις πιο φημισμένες καλοκαιρινές προορισμούς στη Χαλκιδική.

Η κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη και οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες της Καλλικράτειας καθιστούν την περιοχή ως πόλο έλξης για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης αλλά και για τους ξένους επισκέπτες από τα Βαλκάνια, οι οποίοι ως αδιέξοδος από την οδυνηρή θερμότητα του καλοκαιριού εξέρχονται για μία ή δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια της Νέας Καλλικράτειας.

Τα ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια και τα μπαράκια είναι ανεπτυγμένα κατά μήκος της απέραντης παραλίας της. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την δροσιά της θάλασσας, το ψάρεμα αλλά και τις υπέροχες θαλασσινές γεύσεις ή το ποτό τους με την μουσική συνοδεία ή όχι αφού οι επιλογές είναι πολλές και ανταποκρίνονται στις ανάγκες είτε της διασκέδασης ή της οικογενειακής ησυχίας.

Τα τουριστικά καταλύματα στην Νέα Καλλικράτεια για τη διαμονή των επισκεπτών φτάνουν στον Άγιο Παύλο, στη Νέα Ηρακλέια, στο Λάκκωμα, στα Νέα Σίλατα, στη Σωζόπολη.

Χαλκιδική
Ένας από τους πιο αναπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές αλλά και μια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Καταγάλανα νερά, αμέτρητες όρμοι και παραλίες, έντονη βλάστηση και γραφικές χωριά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη και οι τρεις χερσονήσοι Κασσάνδρα, Σιθωνία και Άθως προσφέρουν διακοπές για όλους τους πελάτες: έντονη νυχτερινή ζωή στην Κασσάνδρα, ηρεμία και εξωτικές παραλίες στη Σιθωνία, οικογενειακή ατμόσφαιρα στο Άθω.

Αλλά και το ορεινό τμήμα της προσφέρει πολλές ευκαιρίες για περιηγήσεις στα γραφικά χωριά γύρω από τα πανέμορφα δάση του Χολομώντα (το ... χριστουγεννιάτικο δάσος με τα έλατα) και το Στρατονικό.

Υπάρχουν αρκετές νησάκια σε κοντινή απόσταση από τα παράλια της Χαλκιδικής, τα οποία αξίζει να ανακαλύψετε με βάρκα, με μόνο κατοικημένη την Αμμουλιανή, με βόλτα και γαλήνια ακτή.

Οι λάτρεις της δράσης θα βρουν περισσότερα από 20 μονοπάτια με σήμανση σε ολόκληρη τη Χαλκιδική και περίπου 17 ποδηλατοδρομικές διαδρομές που περνούν μέσα από το Χολομώντα και τις προστατευόμενες περιοχές Natura, σύγχρονες κρουαζιέρες αλλά και κέντρα θαλάσσιων σπορ.

Οι επιλογές διαμονής είναι άπειρες, από ενοικιαζόμενα δωμάτια και γραφικά ξενώνες, μικρά ξενοδοχεία μέχρι γνωστά, βραβευμένα και υπερπολυτελή συγκροτήματα.

Τέλος, ποικιλία θα βρείτε και στο φαγητό - από καλές οικογενειακές ταβέρνες μέχρι βραβευμένα γκουρμέ εστιατόρια.

Πώς να έρθετε

Με Αεροπλάνο
Η Χαλκιδική εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδέεται καθημερινά με δεκάδες πτήσεις με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τηλέφωνο πληροφοριών αεροδρομίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" +30 2310 473212
Από το αεροδρόμιο μπορεί κανείς με ταξί να φτάσει στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Χαλκιδικής (ΚΤΕΛ) στην Θεσσαλονίκη και από εκεί να μετακινηθεί προς Νέα Καλλικράτεια.

Με Τρένο
Οι ταξιδιώτες που έρχονται με τρένο, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, φτάνουν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης - πληροφορίες Τηλ. +30 2310 517517, 517518 www.ose.gr

Με Λεωφορείο
Από το σιδηροδρομικό σταθμό με ταξί ή λεωφορείο φτάνουν στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Χαλκιδικής και από εκεί με Λεωφορείο της γραμμής μπορούν να μετακινηθούν προς Νέα Καλλικράτεια.Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο.

Πληροφορίες - Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Χαλκιδικής:
Σταθμός Νέας Καλλικράτειας τηλ .: +30 2399 0 21048
Σταθμός Θεσσαλονίκης, τηλ .: +30 231 0 316555, 316565
Σταθμός Πολυγύρου, τηλ .: 2371 0 22309
Σταθμός Νέων Μουδανιών, τηλ .: 2373 0 21228
Σταθμός Αρναίας, τηλ .: +30 2372 0 22278
Σταθμός Κασσανδρείας, τηλ .: +30 2374 0 22214
www.in-ktel.gr

Με Αυτοκίνητο
Ο πιο γρήγορος και ασφαλέστερος δρόμος για να έρθει κανείς στη Νέα Καλλικράτεια από την Ελλάδα είναι με αυτοκίνητο. Για τους τουρίστες που έρχονται από την Ευρώπη στη Χαλκιδική ο ασφαλέστερος δρόμος είναι μέσω της Ιταλίας.

Πληροφορίες για δρομολόγια και τιμές πλοίων:
www.agoudimos-lines.com
www.anek.gr
www.bluestarferries.gr
www.ferry-ticket.gr
www.minoan.gr
www.superfast.com
www.ventouris.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
81327 - 22/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.500 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή