Duplex Ίσιδος, Κάτω Τιθορέα, Τιθορέα

ΤιθορέαΊσιδος
  • € 260.000
  • 5+
  • 170
  • 2
Περιγραφή
Κτίριο μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. ,καταλληλο για GOLDEN VISA, περιλαμβάνει υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο συνολικής επιφανείας 140 τ.μ. και υπόγειο λεβητοστάσιο με αποθήκη 30 τ.μ.
Διαθετει δυο καθιστικα, 3 υπνοδωματια, 2 μπανια, 2 τζακια, κλιματιστικα, μεγάλες βεράντες με θέα στον Παρνασσό και στον Καλλιδρομο. Στέγη με κεραμίδια, και τμήμα της διαμορφωμένο σε βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στο βουνό. Μοντέρνος σχεδιασμός, με ποιοτικά υλικά, (πλακάκια cotto, αλουμίνια europa με διπλα τζαμια και σιτες, ξύλινες κουζίνες και ντουλάπες από καρυδιά και δρυς, κρυφός φωτισμός, φωτισμος με dimmer και LED). Βεραντες με χτιστα καθιστικα και κηπος με χτιστο καθιστικο.
Υπάρχει υπόγειο λεβητοστάσιο με πλήρη αυτονομία θέρμανσης με ωρομετρητές για τις 2 διακριτές κατοικίες, κήπος με δέντρα και περίφραξη.
Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειτε σαν μια κατοικια/μεζονέτα των 140 τ.μ. με εσωτερική σκάλα, είτε σαν δύο αυτόνομες και ανεξάρτητες κατοικίες των 70 τ.μ. η κάθε μία (αφού σε κάθε όροφο υπάρχει και ανεξάρτητη είσοδος και σκάλα εξωτερική, υπάρχουν δυο κουζίνες, δυο μπάνια, πλήρης αυτονομία θέρμανσης, δυο ηλεκτρολογικοί πίνακες, 2 κλιματιστικά, 2 τζάκια κλπ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5840879 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης