Τριάρι Κέντρο Θεσσαλονίκης, Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 245.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Καθίστε στο ευρύχωρο σαλόνι σας με τους αγαπημένους σας και απολαύστε τη θέα στην Άνω πόλη και στο Αλατζά Ιμαρέτ!

Σε μια εποχή που η αγορά ενός οικιστικού ακινήτου στο κέντρο έγινε δυσπρόσιτη, στην KW North εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς μια μοναδική πρόταση προκειμένου να στεγάσετε τα όνειρα της οικογένειάς σας, αλλά και γιατί όχι για εσάς που αναζητάτε μία έξυπνη και ευέλικτη επένδυση βραχυχρόνιας μίσθωσης!


ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΣ.........
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο, φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα 5ου ψηλού ορόφου (όχι τελευταίου) συνολικού εμβαδού 105 τ.μ. (94 τ.μ. καθαρά) το οποίο αποτελείται από έναν εξαιρετικά ευρύχωρο και ευχάριστο χώρο υποδοχής-σαλοκουζίνας-τραπεζαρίας με εξαιρετική θέα, τρία υπνοδωμάτια, δύο άνετα μπάνια με ντουζιέρα, ένα μπαλκόνι στην πρόσοψη και δύο στο πίσω μέρος!


Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.......
Συνήθως όλοι μιλάνε για μία εξαιρετική ριζική ανακαίνιση, εν προκειμένω όμως κυριολεκτούμε, αφού ο στόχος ήταν πρωτίστως η κορυφαία ποιότητα μέσω της επιλογής κορυφαίων υλικών σε κάθε τι, πέρα από τα συνήθη πρότυπα και η ήρεμη διαβίωση σε ένα μοντέρνο περιβάλλον χωρίς αισθητικές εξάρσεις με προσεγμένη εργονομία του χώρου!


Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ......
....είναι εξαιρετική τόσο για την οικογένεια, όσο και για τον επενδυτή που κοιτάζει λίγο παραπέρα, αφού περπατώντας κανείς μόλις 5-10 λεπτά βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους ή στην Αγία Σοφία, στην πανέμορφη Άνω Πόλη και σε απόσταση αναπνοής από δεκάδες αξιοθέατα της πόλης!!!
Επιπλέον σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν σχολεία, παιδικοί σταθμοί, super markets, πληθώρα καταστημάτων, στάσεις λεωφορείων και ταξί και φυσικά τα πανεπιστήμια, ένα σύνολο χαρακτηριστικών που καθιστά τη θέση του ακινήτου πλήρη!


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΈΣ.......
Το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας συνθετικά θερμοηχομονωτικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, πλήρες πακέτο φωτισμού εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, μεγάλη ντουλάπα, λακαριστές πόρτες και πολλές ακόμα έξυπνες λεπτομέρειες!

Συνολικά πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση ιδανική για τους λάτρεις του κέντρου, αλλά και για τους έξυπνους επενδυτές!!!!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
599611 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 245.000
κοινόχρηστα
€ 17/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή