Δυάρι Αγχιάλου, 37, Κέντρο, Κομοτηνή

ΚομοτηνήΑγχιάλου, 37
  • € 139.000
    € 149.000(-6,7%)
  • 3
  • 101
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο το 2015 διαμέρισμα, με ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές συσκευές, πλήρως επιπλωμένο και ΧΩΡΙΣ μεσιτική αμοιβή. Με το κλειδί στο χέρι. Διεύθυνση Αγχιάλου 37 (απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών). Μόλις 5min από την πλατεία. Άμεση πρόσβαση σε καφετέριες, εστιατόρια, μάρκετ, μαγαζιά, τράπεζες, γραφεία. Άνετο πάρκιγκ στο δρόμο κάτω από την πολυκατοικία.
Η οικοδομή βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 101τ.μ. και βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας 5όροφης οικοδομής. Αποτελείται από μεγάλη σαλότραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι.
Η ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε περιλαμβάνει: καινούργια υδραυλική εγκατάσταση (ύδρευση και αποχέτευση) σε κουζίνα και μπάνιο, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση (περιλαμβάνει και αντικατάσταση του πίνακα), νέα πλακάκια σε κουζίνα και μπάνιο και σε όλα τα πατώματα, νέα γωνιακή κουζίνα, νέο μπάνιο, καινούργια εξωτερική πόρτα ασφαλείας, νέα εξωτερικά ενεργειακά κουφώματα με διπλό τζάμι και σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα, δύο καινούργιες ντουλάπες, καινούργιες εσωτερικές πόρτες, καινούργια σώματα θέρμανσης, καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές: κουζίνα, πλυντήριο, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρική σκούπα, δύο A/C inverter 24.000 και 18.000btu.
Η επίπλωση περιλαμβάνει τα εξής: τραπεζαρία με καρέκλες, μεγάλος γωνιακός καναπές, τραπεζάκι σαλονιού, έπιπλο TV και σύνθετο στο σαλόνι, τραπέζι με καρέκλες στην κουζίνα, κρεβάτι και βιβλιοθήκη στο 1ο υπνοδωμάτιο, κρεβάτι και 2 επιπλέον ντουλάπες στο 2ο υπνοδωμάτιο, μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι, φωτιστικά σε όλα τα δωμάτια, καινούργιες τέντες στο μπαλκόνι.
Η ενεργειακή αυτονομία θα είναι πλήρης χειμώνα - καλοκαίρι. Το διαμέρισμα έχει από όλες τις μεριές (εκτός από τη μεριά του μπαλκονιού) άλλα διαμερίσματα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ενεργειακή του απόδοση(λειτουργία σάντουιτς).
Τα μηνιαία κοινόχρηστα είναι ελάχιστα.
Η αγγελία έχει αναρτηθεί από τον ιδιοκτήτη. Ως εκ τούτου ο αγοραστής ΔΕΝ καταβάλει μεσιτική αμοιβή. Το διαμέρισμα είναι πλήρως τακτοποιημένο, χωρίς βάρη ή υποθήκες και ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη. Κατάλληλο για όσους θέλουν να αποκτήσουν Golden Visa. Κατάλληλο για το πρόγραμμα &#***/*******;ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ&#***/*******;Τιμή: 139.000€. Διαθέσιμο άμεσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5842305 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 139.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης