Duplex Καστρί, Καστρί, Νέα Ερυθραία

Νέα ΕρυθραίαΚαστρί
  • € 630.000
  • 5+
  • 330
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 110875 - Νέα Ερυθραία Καστρί ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 330 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2002 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο,
- Τιμή: 630.000 € Σε εξαιρετικό σημείο στο Καστρί, αυτοτελής, διαμπερής, γωνιακή μεζονέτα, με κήπο, σε συγκρότημα τριών κατοικιών, συνολικού εμβαδού 330 τ.μ.


Αμέσως μετά την κεντρική, εξωτερική είσοδο της κατοικίας συναντάμε τον μπροστινό διαμορφωμένο με γρασίδι κήπο και ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια συναντάμε την είσοδο του σπιτιού. Στο επίπεδο αυτό βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, χώρος τραπεζαρίας, κουζίνα με χώρο καθημερινού. Το σαλόνι βγαίνει σε σκεπαστή βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο.


Μέσω ξύλινης σκάλας ανεβαίνουμε στο 1ο επίπεδο όπου υπάρχει 1 master υπνοδωμάτια με en suite μπάνιο με ντουσιέρα και 2 παιδικά υπνοδωμάτια που μοιράζονται 1 μπάνιο με μπανιέρα. Ολα τα δωμάτια έχουν τις δικά τους μπαλκόνια.


Ανεβαίνοντας έχουμε τη σοφίτα της κατοικίας, με την επικλινή στέγη, δύο sky light και λουτρό με μπανιέρα. Ιδανικός χώρος για υπνοδωμάτιο, γραφείο κλπ. Στα σημεία της σοφίτας όπου η κλίση της σκεπής είναι έντονη υπάρχου δύο μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι.


Στο ημιυπόγειο το οποίο διαθέτει παράθυρα, έχουμε το playroom ή δεύτερο καθιστικό με τζάκι, ξενώνα, λουτρό, W.C. Υπάρχει άμεση πρόσβαση στο πίσω μέρος του κήπου δίνοντας τη δυνατότητα ανεξαρτητοποίησης του χώρου.


Κατεβαίνοντα επίπεδο βρισκόμαστε στο parking όπου υπάρχει χώρος για 2 αυτοκίνητα, το μηχανοστάσιο του ασασνέρ, το λεβητοστάσιο και χώρος αποθήκευσης πραγμάτων.


Η μεζονέτα διαθέτει, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πολλούς εντυχισμένους αποθηκευτικούς χώρους εντός της κατοικίας, εξαιρετικές ξυλοεπενδύσεις, ανελκυστήρα από το υπόγειο έως τον 1ο όροφο, ανεξάρτητο λέβητα και δεξαμενή πετρελαίου, γκαραζόπορτα μεταξύ του parking της κατοικίας και του κοινοχρήστου χώρου του συγκροτήματος.


Δεν υπάρχουν κοινόχρηστα με τις όμορες κατοικίες πέραν της εισόδου - εξόδου του υπογείου parking.


Βρίσκεται σε επίπεδο σημείο, ιδανικό για περπάτημα, 650 μέτρα από την αγορά της Νέας Ερυθραίας και 8 με τα πόδια από τα cafe της πλατείας Πολιτείας και το δημοτικό σχολείο.
Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας: www.dp-properties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110875 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή