Ξενοδοχείο προς Πώληση

Αρτέμιδα
  • € 1.100.000
  • 750
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων 750τμ κατηγορίας 4 κλειδιών. Βρίσκεται στα κάτω Λεχώνια του Βόλου Μαγνησίας, σε οικόπεδο 1.000τμ
.Αποτελειται από 3 πολυτελής νεόδμητες μεγάλες μεζονέτες με αυτόνομα διαμερίσματα κατασκευής 2012. Στον περιβάλλοντα υπάρχει σιντριβάνι, πισίνα 32τμ και ξαπλώστρες μέσα στο γκαζόν.
Αναλυτικά η πρώτη μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο πάρκινγκ 90τμ με αυτόματη γκαραζόπόρτα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 αυτοκίνητα και υπόγεια αποθήκη. Το ισόγειο 90τμ, αποτελείται από το καθιστικό-τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, και ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο 70τμ υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με μεγάλες βεράντες και υπέροχη θέα, δυο μπάνια και ένα wc και μια μικρή βοηθητική κουζίνα. Τα κουφώματα είναι ξύλινα τελευταίας τεχνολογίας με σήτες και διπλά τζάμια και το σπίτι είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας. Σε όλα τα υπνοδωμάτια υπάρχει κλιματισμός και θερμοπίνακας τζάκι. Επίσης για θέρμανση υπάρχει και καυστήρας πετρελαίου.
Η 2η μεζονέτα είναι παρόμοια με την 1η. Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια ένα στο ισόγειο και τρία στον 1ο όροφο, το ένα με κουκέτες, δυο μπάνια και ένα WC. Έχει ανοικτά παρκινγκ με αυτόματη πόρτα και το υπόγειο είναι γυμναστήριο και αποθηκευτικός χώρος.
Η 3η μεζονέτα έχει δυο υπνοδωμάτια στο ισόγειο και δυο στον 1ο όροφο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια. Στο υπόγειο υπάρχει παρκινγκ με αυτόματη πόρτα και αποθηκευτικός χώρος. Επίσης τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με χρηματοκιβώτια σε όλες τις ντουλάπες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5848471 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
750 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
12 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή