Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑκρωτήριΑκρωτήρι
  • € 240.000
  • 4.025
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024
Περιγραφή
Προσφέρεται αποκλειστικά από την Keller Williams Cretan Properties, οικόπεδο προς πώληση στο Λουτράκι Χανίων.

Αυτή η ειδυλλιακή ιδιοκτησία βρίσκεται κοντά στην παραλία Λουτρακίου. Το οικόπεδο έχει δόμηση για οικία έως και 186 τ.μ. με θέα στον κόλπο του Λουτρακίου. Είναι επίπεδο, πράγμα που το καθιστά εύκολο για κατασκευή, και κλίση προς τη θάλασσα, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα σε αυτήν. Εκτός από τη θέα στη θάλασσα, το συγκεκριμένο ακίνητο πλαισιώνεται από τρεις πλευρές με θέα στα βουνά.
Παράλληλα, η ιδιοκτησία δεν είναι απομονωμένη, πράγμα που την καθιστά πολύ εύκολη προσπέλαση στις πλησιέστερες ανέσεις, όπως σε καταστήματα, εστιατόρια κτλ. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο και 5 λεπτά οδικώς από την πλησιέστερη μαρίνα για τους λάτρεις των σκαφών. Ένας υποψήφιος ιδιοκτήτης μπορεί να επωφεληθεί από την κοντινή απόσταση (10 λεπτά με τα πόδια) από τα beach bar και τις ταβέρνες, χωρίς την ανάγκη αναζήτησης χώρου στάθμευσης κατά την τουριστική περίοδο.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτήν την υπέροχει τοποθεσία για να κατασκευάσετε το εξοχικό σπίτι των ονείρων σας!

Τιμή: 240.000€. Keller Williams Cretan Properties, τηλέφωνο επικοινωνίας: +306955252150, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: v.mantis@kwgreece.gr, ιστοσελίδα: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
646358
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.025 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή