Δυάρι Ευριπίδου, 36, Τζιτζιφιές, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΕυριπίδου, 36
  • € 370.000
  • 3
  • 84
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Στο ωραιοτερο σημειο της Καλλιθεας πανω στο παρκο Σταυρος Νιαρχος ανεγειρεται ενα αρμονικο μικρο κτηριο με συγχρονες μεθοδους θερμανσης και κατασκευης. Η οικοδομη ειναι σε σταδιο εκσκαφων. Το συνολο των διαμερισματων ειναι 7 οπου ηδη εχουν πωληθει τα 2.

Οι τιμες ποικιλουν αναλογα με τον οροφο και αρχιζουν απο 4400Ευρω ανα τετραγωνικο μεχρι τις 5500Ε/τμ.

Η περιοχη της Καλλιθεας ειναι σε πληρη αναπτυξη δινοντας ωθηση και στις γυρω περιοχες. Στην περιοχη υπαρχουν πληθωρα δημοτικων παιδικων σταθμων και σχολειων σε αποσταση 200 μ. Σε αποσταση αναπνοης ειναι και 2 γνωστα νοσοκομεια.

Το κτηριο γειτνιαζει με το το παρκο. Το κεντρο πολιτισμου ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ειναι ενας δημόσιος χώρος, με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων. Περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα, καλύπτοντας μια έκταση 210 στρεμμάτων. Το ΚΠΙΣΝ δημιουργήθηκε με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο με την ολοκλήρωση του έργου το παρέδωσε στην Ελληνική Πολιτεία. Η ΚΠΙΣΝ Mονοπρόσωπη Α.Ε. είναι κοινωφελής οργανισμός και έχει ως σκοπό τη συντήρηση, λειτουργία και διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει τον δικό της προγραμματισμό πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλωσεις κατα ολη τη διαρκεια του χρονου ειναι ποικιλλες. Το κτηριο ειναι στη καταλληλοτατη θεση επωφελειται και απο τις δωρεαν εγκαταστασεις αλλα και ο πεζοδρομος που το περιβαλλει εχει την ησυχια και την απομονωση που πρεπει, το σημειο ιδανικοτατο για κατοικιες. Τα οροφοδιαμερισματα ειναι 7 και περαν του ρετιρε ολα τα αλλα ειναι 84τμ. Ολα εχουν 1 θεση σταθμευσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5853977 - 30/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης