Μονοκατοικία βίλα Εθν. Οδός Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης, Ροδίτης 69100, Θρυλόριο, Κομοτηνή

ΚομοτηνήΕθν. Οδός Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης, Ροδίτης 69100
  • € 550.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα, υπερπολυτελούς κατασκευής, κύριος χώρος 270 τ.μ. (ημιoροφος 140τ.μ , 1ος 130τμ) με ημιυπόγειο 140 τ.μ, σε οικόπεδο 700 τ.μ., σε οικιστική περιοχή, έτος κατασκευής 2019, με απρόσκοπτη θέα από όλες τις πλευρές.
Ο ημιoροφος περιλαμβάνει διαμπερές σαλόνι με ενεργειακό τζάκι γαλλικής εταιρείας και μεγάλο μπαλκόνι με πέργκολα, ξεχωριστή ευρύχωρη σαλοκουζίνα με πρόσβαση στην αυλή πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές BOSCH, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο όροφος που συνδέεται με ξύλινη εσωτερική σκάλα αλλά και ασανσέρ, περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα τέταρτο μάστερ υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνει ensuite μπάνιο, βεστιάριο και ένα ξεχωριστό χώρο γραφείου. Όλοι οι χώροι είναι φωτεινοί και ευχάριστοι. Στο ημιυπόγειο, 140τ.μέτρων υπάρχει το λεβητοστάσιο, δύο χώροι παρκινγκ, δύο αποθήκες και ένας μεγάλος επιπλέον χώρος που μπορεί να κατοικηθεί με προεγκατάσταση αποχέτευσης και ύδρευσης. Ο χώρος φωτίζεται από παράθυρα περιμετρικά. Η ηλεκτρική γκαραζόπορτα είναι της γερμανικής εταιρείας Hormann.
Το σπίτι θερμαίνει ενδοδαπέδια θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και αερίου, και το ενεργειακό τζάκι. Δύο ηλιακοί συλλέκτες λειτουργούν στην κεραμοσκεπή. Τα κουφώματα είναι βαρέως τύπου στα μεγάλα ανοίγματα και όλα με διπλά ενεργειακά τζάμια. Διαθέτουν όλα σήτες. Τα παντζούρια στον πρώτο όροφο είναι ηλεκτρικά με χειριστήρια SOMFY. Ο ανελκυστήρας συνδέει και τα τρία επίπεδα. Το πάτωμα του ημιώροφου είναι ιταλικό πλακάκι πολυτελείας και το πάτωμα του ορόφου γερμανικό ξύλο. Οι τρεις εξωτερικές πόρτες είναι ασφαλείας. Υπάρχει προεγκατάσταση συναγερμού και ενσύρματη καλωδίωση internet σε κάθε δωμάτιο.
Η τοιχοποιία του σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά είναι με YTONG και όλες οι προσόψεις έχουν εξαιρετικής ποιότητας κέλυφος για μόνωση. Η θέρμανση ρυθμίζεται με ξεχωριστούς θερμοστάτες ανά όροφο.
Η αυλή περιβάλλει το ακίνητο και η είσοδος στο γκαράζ γίνεται με ηλεκτρική εξωτερική πόρτα αυλής SOMFY .Το ακίνητο είναι μισθωμένο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
430 - 19/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή