Μονοκατοικία βίλα Λουρδάτα, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΛουρδάτα, Greece
  • € 490.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1465 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Λουρδάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. μόνο 160 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 13000 μέτρα - Τιμή: 490.000 € (Κωδικός γραφείου ΛΟΥΡΔΑΤΑ-LOURDATA-KEFALONIA-GREECE) Σε μία από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς περιοχές του νησιου, λίγα μόλις μέτρα από την υπέροχη παραλία του Λουρδά, με τα διάφανα καταγάλανα νερά και την ατελείωτη αμμουδιά, παρουσιάζουμε αυτήν την μαγευτική ιδιοκτησία, στην οποία θα κατασκευαστει μια υπέροχη και πολυτελής βίλα.
Η ιδιοκτησία απέχει μόλις 10 λεπτά περπάτημα από την παραλία του Λουρδα και αποτελείται από ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 700 τ.μ., ενώ η βίλα θα έχει εμβαδόν 120 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο θα αναπτύσσεται ο ενιαίος χώρος κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα θα οδηγεί σε δύο en suite υπνοδωμάτια.
Τα Λουρδάτα είναι χωριό της δημοτικής ενότητας Λειβαθούς του δήμου Κεφαλονιάς χτισμένα μέσα σε πλούσια βλάστηση χάρη στα νερά που κατεβαίνουν από τον Αίνο, το ψηλότερο βουνό του νησιού με τα μαύρα έλατα. Βρίσκεται στα νότια της Κεφαλονιάς και αναπτύσσεται συνεχώς τουριστικά τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή όμορφα ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες. Η παραλία του Λουρδά θεωρείται μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς. Είναι αμμώδης, με ρηχά νερά, οργανωμένη και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Κοντά στα Λουρδάτα βρίσκεται και η παραλία Τραπεζάκι.
(Στις φωτογραφίες απεικονίζονται δύο προτάσεις κατασκευής με ή χωρίς πέτρινη επένδυση).


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1465 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή