Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 1-Πολυγύρου-Κασσάνδρειας, Άφυτος, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΕπαρχιακή Οδός 1-Πολυγύρου-Κασσάνδρειας
  • € 1.700.000
    € 1.900.000(-10,5%)
  • 4
  • 204
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται μοναδική παραδοσιακή βίλλα σε άριστη κατάσταση, 204 τ.μ., μέσα σε έκταση έξι στρεμμάτων (5962 τ.μ.) με μεγάλα δέντρα και υπέροχη θέα. Βρίσκεται στην Άφυτο, τον ωραιότερο παραδοσιακό οικισμό της Χαλκιδικής, επί της ασφαλτοστρωμένης δημοτικής οδού Αφύτου – Καλλιθέας.

Έχει σχεδιαστεί από γνωστό αρχιτέκτονα της Θεσσαλονίκης και μεγάλο εξωτερικό τμήμα της είναι επενδεδυμένο με ντόπια πέτρα Χαλκιδικής. Αποτελείται από τρεις ορόφους (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο). Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (το καθένα τους με πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα), δύο μπάνια, χωριστή κουζίνα, σαλοτραπεζαρία και μία υπέροχη μεγάλη πετρόχτιστη βεράντα σκεπασμένη με ξύλινη σκεπή και κεραμίδια. Η στέγη της βίλλας είναι επίσης κεραμοσκεπής.

Περιοχή:
Ο πανέμορφος γραφικός οικισμός της Αφύτου διαθέτει πολυάριθμα καταστήματα, σουπερμάρκετ, καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια, φαρμακείο, ιατρείο κτλ. στα οποία έχει πρόσβαση κανείς πεζός εντός 10 λεπτών. Σε απόσταση 350 μ. βρίσκεται υπέροχη παραλία με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Σε μικρή απόσταση επίσης βρίσκεται και το χωριό της Καλλιθέας. Έχει απόσταση 7 χλμ. από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και 75 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικά:
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, υψηλής ποιότητας ξύλινα κουφώματα με παντζούρια και σίτες, πατώματα οικοδομής με πλακάκια άριστης ποιότητας, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό σε ισόγειο και 1ο όροφο, παραδοσιακό πετρόχτιστο τζάκι, κήπο με αυτόματο πότισμα, κλειστή θέση γκαράζ, πολυάριθμες θέσεις πάρκινγκ στην πίσω πλευρά της βίλλας και θέα στην θάλασσα και τον οικισμό.

Εξωτερικό:
Ολόκληρο το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο (350μ.) από τοίχο μπετόν αρμέ επενδεδυμένο με ντόπια παραδοσιακή πέτρα, κάγκελα και συρματόπλεγμα. Διαθέτει δύο εισόδους (μία μεγάλη συρόμενη πύλη για αυτοκίνητα και μια μικρότερη πόρτα για πεζούς) και μεγάλη πλακόστρωτη επιφάνεια με πλάκα Καρύστου όπου μπορούν να παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα. Γύρω από την βίλλα υπάρχουν τρεις χτιστές βρύσες και 10 παλαιά ελαιόδεντρα περιτειχισμένα με ντόπια πέτρα. Στην πρόσοψη αλλά και εντός του όλου ακινήτου υπάρχουν διάφορα οπωροφόρα (ελιές, δαμασκηνιές, ροδιές, συκιές κτλ.) και καλλωπιστικά δέντρα και θάμνοι (leylands, πικροδάφνες, λεμονοκυπάρισσα κ.α.). Γύρω από την οικοδομή και στις εισόδους του ακινήτου υπάρχει αυτόματος φωτισμός.

Εσωτερικό:
Υπερυψωμένο ισόγειο (2 μ. περίπου από το έδαφος): Μεγάλη σαλοτραπεζαρία, τζάκι, ευρύχωρο μπάνιο με τουαλέτα και ντουζιέρα με γυάλινη καμπίνα, αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σκάλα, χωριστή κουζίνα, πλατιά εσωτερική σκάλα χτισμένη με μπετόν με ποιοτική ξύλινη επένδυση που οδηγεί στον 1ο όροφο, μεγάλη πέτρινη βεράντα με θέα στον οικισμό και τη θάλασσα.

1ος όροφος: 3 ευρύχωρα, φωτεινά και ψηλοτάβανα υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια με όμορφη θέα προς τη θάλασσα, τη Σιθωνία και τον οικισμό, χωνευτή ντουλάπα στα δύο δωμάτια και ευρύχωρο μπάνιο με τουαλέτα και ντουζιέρα με γυάλινη καμπίνα.

Ημιυπόγειο: Μεγάλος χώρος (66 τ.μ.) με μία θέση γκαράζ (τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα), μεγάλη αποθήκη και την μονάδα της κεντρικής θέρμανσης. Έχει μεγάλη ευελιξία χρήσης, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους, π.χ. game room κτλ. Έχει πρόσβαση από την πίσω πλευρά της βίλλας και ο χώρος είναι εντελώς ανεξάρτητος από την υπόλοιπη κατοικία.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 6974833574
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5855131 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης