Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Κυνοσάργους, Νέος Κόσμος

Νέος Κόσμος
  • € 290.000
  • 3
  • 76
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο ρετιρέ 3ου ορόφου, 76 τ.μ., στην περιοχή του Νέου Κόσμου, 6΄από την Ακρόπολη και την Πλάκα, 300μ. από το ΕΜΣΤ, 300μ. από το Μετρό Συγγρού - Φιξ και μόλις 10μ. από σχολείο, super market και την πλατεία της περιοχής σε μια ανερχόμενη επενδυτικά περιοχή της Αθήνας.

Το ακίνητο, κατασκευασμένο το 1970 και προσφάτως ανακαινισμένο στις αρχές του 2023, βρίσκεται στον 3ο και τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, είναι διαμπερές και φωτεινό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει μεγάλο ανοιχτού τύπου καθιστικό - τραπεζαρία με κουζίνα ενώ υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με έξοδο σε μπαλκόνι και δύο πολυτελή μπάνια. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, πάτωμα πλακιδίων στα δωμάτια και μάρμαρο στους υπόλοιπους χώρους καθώς και κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες. Για την θέρμανση και την ψύξη του ακινήτου έχουν εγκατασταθεί αυτόνομες μονάδες κλιματισμού σε κάθε χώρο. Το ακίνητο εκτός από την πλήρη επίπλωση διαθέτει και ηλεκτρικό εξοπλισμό στην κουζίνα ενώ σχεδιαστικά ακολουθείται το νορβηγικό ύφος σε γήινους τόνους.

Ιδανικό για κατοικία ή και για επένδυση καθώς μπορεί άμεσα να τοποθετηθεί στις δημοφιλείς πλατφόρμες ευρέσεως καταλύματος, με ετήσια απόδοση 25.000 – 30.000€. Πρόκειται για μια απόλυτα επενδυτική ευκαιρία, καθώς από την επόμενη μέρα απόκτησής του ξεκινά η απόσβεση του, χωρίς ο επενδυτής να πρέπει να διαθέσει οποιοδήποτε άλλο ποσό πέραν της αγοράς του.

*To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Νέος Κόσμος βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 5 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια νέα ανερχόμενη γειτονιά, φιλική προς την οικογένεια, προτιμάται ιδιαίτερα από τη νεότερη γενιά λόγω της κοντινής απόστασης από το Πάντειο Πανεπιστημίου. Ο Νέος Κόσμος φιλοξενεί αρκετά ξενοδοχεία 5 αστέρων καθώς και επιχειρήσεις, λόγω της κεντρικής του θέσης καθώς και της εύκολης πρόσβασης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς το κέντρο της πόλης. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών βρίσκονται, δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά

Επενδυτική δυναμική: Ο Νέος Κόσμος είναι μια ανανεωμένη γειτονιά που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές και με πιθανότητες για αύξηση των τιμών της κατοικίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UAEA - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή