Duplex, νέα, 213 τμ, Άνω Παπάγου, Παπάγου

Παπάγου
  • € 1.103.000
  • 4
  • 213
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η πολυτελής ισόγεια μεζονέτα με υπόγειο, συνολικά 213 τ.μ., (130τ.μ και 83 τ.μ.), σε υπό ανέγερση πολυκατοικία στην περιοχή του Παπάγου, αποτελείται από ένα καλοσχεδιασμένο χώρο καθιστικού με σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, 2 μπάνια και 1 WC επισκεπτών. Περιλαμβάνει, επίσης, 2 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Άλλα χαρακτηριστικά είναι: Ενεργειακή Απόδοση A+ (μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής), Υποδομή για Πόρτες Ασφαλείας & Σύστημα Συναγερμού, Ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Σύστημα αντλίας θερμότητας, VRV Κλιματισμός - Μονάδα Οροφής, Ηλιακά πάνελ & Υβριδικά Φ/Β/Τ πάνελ, Ανιχνευτής καπνού και Ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτου. Με έναν όμορφο κήπο 268 τ.μ. και μια πισίνα 19 τ.μ. που περιβάλλεται από ιδιωτικές βεράντες σε τρεις πλευρές, κάνει αυτό το ακίνητο πολύ ελκυστικό.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Παπάγος είναι μία από τις τρείς αποκλειστικά οικιστικές ζώνες γύρω από την Αθήνα και η πιο κοντινή σε αυτήν. Στις παρυφές του Υμηττού χωρίς καταστήματα και κίνηση παρέχει στους κατοίκους του μία ήσυχη ζωή στην εξοχή, σε μία ανάσα από το γεμάτο ζωή κέντρο της Αθήνας. Μόλις 6,5χμ από το κέντο της Αθήνας, 26χμ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19’ οδήγησης και 19χμ από το λιμάνι του Πειραιά γύρω στα 30’ οδήγησης, ο Παπάγος είναι σε τέτοια στρατηγική θέση που όλα είναι κοντά.
Προσβασιμότητα: Ο Παπάγος είναι εύκολα προσβάσιμος με την Αττική οδό που μπορεί επίσης να οδηγήσει στην Εθνική Οδό με 15 λεπτά οδικώς. 21 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο και 30 λεπτά από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά, τα κύρια λιμάνια που συνδέουν την Αθήνα με τα ελληνικά νησιά.
Επενδυτικές δυνατότητες: Ο Παπάγος είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν μια ήρεμη διαβίωση που περιβάλλεται από πράσινο με τα πλεονεκτήματα του να είναι πολύ κοντά στο ζωντανό κέντρο της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U9AG - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
213 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.103.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή