Duplex Ασκληπιού, 11, Κέντρο, Πολύγυρος

ΠολύγυροςΑσκληπιού, 11
  • € 275.000
  • 5+
  • 184
  • 3
Περιγραφή
Το ακίνητο αποτελεί την κύρια κατοικία της οικογένειας στην Ελλάδα και πωλείται λόγω αναχώρησής μας και μόνιμης διαμονής μας στο εξωτερικό.
Το ακίνητο βρίσκεται στο δεξιό (Ανατολικό) άκρο συγκροτήματος τεσσάρων μονοκατοικιών επι της οδού Ασκληπιού, πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους.
Η κατοικία αποτελείται απο τρία επίπεδα:
- Το πρώτο κάτω επίπεδο (66,44μ2) φιλοξενεί ένα μικρό διαμέρισμα που αποτελείται από ένα μεγάλο Δωμάτιο, ένα Καθιστικό με μεγάλο τζάκι, μικρή αλλά πλήρως λειτουργική κουζίνα και ένα Μπάνιο-WC με ντουζιέρα. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται απευθείας από τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και εσωτερικά μέσω εσωτερικού κλιμακοστασίου (επένδυση με πλάκες πέτρας Λακώματος). Στο επίπεδο αυτό είναι επίσης εγκατεστημένη η αποθήκη της κατοικίας (με ερμάρια και ράφια) καθώς και το μηχανοστάσιο/λεβητοστάσιο που περιλαμβάνει τον λέβητα θέρμανσης, το Boiler, τον μηχανισμό αυτόματου ποτίσματος και μικρό αποθηκευτικό χώρο. Η δεξαμενή πετρελαίου κατασκευάσθηκε κατά παραγγελία, είναι μεταλλική βαρέως τύπου, χωρητικότητας 2,5tn και είναι εγκατεστημένη εξωτερικά του κτιρίου σε επαφή με το μηχανοστάσιο και είναι επενδεδυμένη με μονομένους τοίχους τσιμεντοσανίδων. Τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα με κεραμικά πλακίδια (40Χ40εκ.).
- Το δεύτερο και τρίτο επίπεδο αποτελούν την κύρια κατοικία της οικογένειας. Συγκεκριμένα:
Στο δεύτερο επίπεδο (61,91μ2) διαμορφώθηκε το καθιστικό (40μ2 περίπου), η κουζίνα (11μ2 πρίπου), ένα Μπάνιο-WC (5μ2 πρίπου), με ντουζιέρα και το κλιμακοστάσιο κάθετης επικοινωνίας (επένδυση με μασίφ Δρύϊνα σκαλοπάτια). Σε επαφή με την κύρια νότια πρόσοψη του καθιστικού βρίσκεται στεγασμένος μεγάλος εξώστης (20μ2 περίπου) εξοπλισμένος με κυρίως τέντα σκίασης και δύο πλάγιες κάθετες τέντες σκίασης/απομόνωσης. Σε επαφή με την κουζίνα στην ανατολική πλευρά του κτιρίου βρίσκεται στεγασμένος βοηθητικός εξώστης (4μ2 περίπου). Η πρόσβαση στον όροφο αυτό (κύρια είσοδος κατοικίας) πραγματοποιείται απευθείας από τον κήπο μέσω εξωτερικού κλιμακοστασίου, το πλατύσκαλο του οποίου προστατεύεται απο τις καιρικές συνθήκες με περίβλημα υαλοπινάκων. Τα πατώματα του δεύτερου επιπέδου είναι επενδεδυμένα με αεριζόμενα ηχοθερμομονομένα ξύλινα (Δρύϊνα) δάπεδα, πλήν του Μπάνιου-WC που είναι επενδεδυμένο με κεραμικά πλακίδια.
Στο τρίτο επίπεδο (55,12μ2) φιλοξενούνται η κύρια κρεβατοκάμμαρα (16μ2 περίπου), δύο δωμάτια (12μ2
και 11μ2 περίπου), ένα Μπάνιο-WC (8μ2 περίπου) με μπανιέρα υδρομασάζ και το κλιμακοστάσιο κάθετης επικοινωνίας της κατοικίας (επένδυση με μασίφ Δρύϊνα σκαλοπάτια). Τα πατώματα του τρίτου επιπέδου είναι επενδεδυμένα με αεριζόμενα ηχοθερμομονομένα ξύλινα (Δρύϊνα) δάπεδα, πλήν του Μπάνιου-WC που είναι επενδεδυμένο με κεραμικά πλακίδια. Όλες οι οροφές του τρίτου επιπέδου είναι επικαλυμμένες με θερμομονωμένες ψευδοροφές επιλεγμένης ξυλείας Καστανιάς. Σε επαφή με την κύρια νότια πρόσοψη της κρεβατοκάμμαρας και του ενός δωματίου βρίσκεται στεγασμένος μεγάλος εξώστης (20μ2 περίπου).
Σε επαφή με το τρίτο δωμάτιο στην ανατολική πλευρά του κτιρίου βρίσκεται στεγασμένος βοηθητικός εξώστης (4μ2 περίπου). Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινες μεγάλες ντουλάπες, ερμάρια, κρεβάτια με κομοδίνα, φωτιστικά και λοιπό εξοπλισμό.
Ένα εκ των παιδικών δωματίων διαθέτει πολυχρηστικό γραφείο και ξύλινη βιβλιοθήκη.
Το άλλο παιδικό δωμάτιο εξοπλίστηκε με ολοκαίνουρια όργανα γυμναστικής KETLER.
Όλες οι εσωτερικές θύρες της κατοικίας είναι ταμπλαδωτές, κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία Δρυός.
Οι εσωτερικές θύρες στο διαμέρισμα του ισογείου είναι πρεσσαριστές με φυσικό καπλαμα Δρυός.
'Ολα τα εξωτερικά κουφώματα της κατοικίας είναι πενταθάλαμα συνθετικά, διπλής υάλωσης ενώ τα ρολλά σκίασης είναι αλουμινίου . Η κεντρική θύρα εισόδου στην κατοικία είναι ασφαλείας ("θωρακισμένη") με επένδυση συνθετικού καπλαμά εξωτερικά και φυσικού καπλαμά εσωτερικά.
Το σύνολο της κατοικίας στεγάζεται από Θερμομονωμένη και Υγρομονωμένη κεραμοσκεπή.
Ο κήπος (100μ2 περίπου) είναι διαμορφωμένος (φυτεύσεις, πλακοστρώσεις, βρύση, parking κλπ) και περιφραγμένος με τοιχείο και κιγκλίδωμα. Η πρόσβαση στον κήπο πραγματοποιείται μέσω ανοιγόμενης καγκελόπορτας και ηλεκτρικά συρρόμενης (τηλεκοντρόλ) πύλης πλάτους 3μ.
Η εξωτερική τοιχοποιία κατασκευάσθηκε απο διπλή πλινθοδομή με εσωτερική θερμομόνωση και επιπροσθέτως εφαρμόσαμε επιπλέον θερμοπρόσοψη σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες της κατοικίας μας. Οι εξωτερικές ενισχυμένες μονώσεις σε συνδυασμό με τις εσωτερικές ξύλινες επενδύσεις δαπέδων και οροφών συμβάλουν καθοριστικά στην σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων για την θέρμανση (ενδεικτικά - με συνετή χρήση - δεν καταναλώνονται περισσότερο από 2,5tn κατ'έτος για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού).

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5857347 - 04/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
184 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης