Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γεωργιούπολη
  • € 2.800.000
  • 32.000
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
(1-433) Ανάμεσα στις πόλεις των Χανιών και του Ρεθύμνου, στην ευρύτερη περιοχή της Γεωργιούπολης, σε ένα από τα πιο όμορφα τουριστικά σημεία, πωλείται έκταση συνολικού εμβαδού 32 στρεμμάτων.

Η έκταση αυτή, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από την πόλη των Χανίων και περίπου 20χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης - CHQ). Ενώ, από τη γραφική παλιά πόλη του Ρεθύμνου είναι περίπου 18χλμ μακριά. Επιπλέον, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη δημοφιλή Λίμνη Κουρνά, τη μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού της Κρήτης.

Αναφορικά με την έκταση, αυτή βρίσκεται εν μέρει Νότια του ΒΟΑΚ και εν μέρει Βόρεια αυτού με πολύ εύκολη πρόσβαση και στα δύο τμήματα. Το Βόρειο δε, κομμάτι αποτελεί και το παραθαλάσσιο τμήμα της έκτασης, δίνοντας έτσι την άμεση πρόσβαση στην αμμώδη και πολυβραβευμένη παραλία της περιοχής.

Η παραπάνω έκταση λόγω θέσης, μεγέθους όπως και δικαιώματος δόμησης κρίντεται κατάλληλη για ανέγερση τουριστικών καταλλημάτων ή και ξενοδοχειακής μονάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και παρουσίαση του ακινήτου, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-433
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
32.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 2.800.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή