Τεσσάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
  • € 280.000
  • 5+
  • 200
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, σε ένα σπίτι που προσφέρει ονειρικά ηλιοβασιλέματα, σε ένα σπίτι που να νιώθετε πιο κοντά στ’ αστέρια τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο & 2ο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας της Σταυρούπολης και αποτελείται από δύο επίπεδα με 100 τ.μ. ο κάθε όροφος. Στο πρώτο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι με τζάκι και απεριόριστη θέα, μια μεγάλη κουζίνα με άνετο χώρο καθιστικού ένα άνετο μάστερ υπνοδωμάτιο με μεγάλες ντουλάπες, ένα λουτρό, μια αποθήκη-χώρο πλυντηρίου και 3 φαρδιά μπαλκόνια συνολικού εμβαδού περίπου 40 τ.μ. Από την άνετη μαρμάρινη εσωτερική σκάλα η οποία είναι διακοσμημένη με μπρούτζινα κάγγελα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο το οποίο περιλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, λουτρό, ένα φαρδύ μπαλκόνι με θέα και φυσικά με δεύτερο τζάκι και την ξύλινη σκεπή.
Σε κεντρικό δρόμο με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα μία σύγχρονη πόλη που δημιουργήθηκε από τον προσφυγικό οικισμό του 1914.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Διατηρεί μέχρι και σήμερα παραδόσεις και κρατά ζωντανά τα στοιχεία της ιστορίας της. Η Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης (σήμερα) με τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή της Ομόνοιας μαρτυρούν ότι η ιστορία της ξεκινά κατά την νεολιθική εποχή.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται με τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και τους κεντρικούς δρόμους.

Επενδυτική Δύναμη: Είναι μια περιοχή που γνωρίζει πρωτοφανή ανοδική τάση όσον αφορά την αγορά ακινήτων καθώς διατίθενται προς πώληση δεκάδες ακίνητα διαφόρων κατηγοριών με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TULE
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή