Τριάρι νέο, πρώτος όροφος, Εκτελωνιστών - Εφοριακών, Άλιμος

Άλιμος
  • € 520.000
  • 4
  • 121
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα υπέροχο οροφοδιαμέρισμα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του μια νέα, μοναδική εμπειρία, όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής που διασφαλίζει την διαχρονικότητα και την ασφάλεια αλλα και κατασκευασμένη με τις υψηλότερες ενεργειακές προδιαγραφές, με ιδιαίτερη επιμέλεια στην αρμονία των αρχιτεκτονικών στοιχείων όπως και στην επιλογή των υλικών. Αυτό το όμορφο οροφοδιαμέρισμα περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Προσφέροντας 121 τ.μ., μπαίνοντας αριστερά,αντικρύζετεαπό έναν άνετο χώρο του καθιστικού και της κουζίνας, ενώ από την δεξιά μεριά είναι όλα τα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master. Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εξαιρετική τοποθεσία του, κοντά σε παροχές, εστιατόρια, καταστήματα και μόλις 500 μ. από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το καθιστούν ένα ιδανικό ακίνητο για απαιτητικούς αγοραστές.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναική Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UBAF - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή