Δυάρι Εθνικής Αντιστάσεως, 112, Κέντρο, Πρέβεζα

ΠρέβεζαΕθνικής Αντιστάσεως, 112
  • € 212.500
  • 3
  • 85
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται υπέροχο διαμπερές διαμέρισμα τρίτου ορόφου, με μοναδική θέα στην παραλία της Πρέβεζας. Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου από τα μπαλκόνια του, τα οποία προσφέρουν θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς την πίσω αυλή.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται πίσω από την καφετέρια Marcus, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καφέ, εστιατόρια και τη ζωντανή παραλία. Με μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια, φτάνετε στην πανέμορφη παραλία της Κυανής ακτής, ενώ το μνημείο του ναύτη βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για οικονομία σε ενέργεια, θέση στάθμευσης για εξασφάλιση άνεσης στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας, μέγαλα μπαλκόνια για άνετη διαμονή, μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και άριστη κατασκευή πολυκατοικίας για μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της διαχρονικότητας.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ποιότητας κατασκευής και μοναδικής θέας, και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5858353 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 212.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης