Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΕύοσμοςΑκαδήμου 103, Εύοσμος 562 24, Ελλάδα
  • € 3.700/μήνα
  • 375
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2024
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Εύοσμος: Ενοικιάζεται ανακαινισμένο Κατάστημα 375τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο με αυτόνομη θέρμανση fan coil. Αποτελείται από 1 χώρο, αποθήκη και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2010, ιδανικό για υγειονομική χρήση και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, 10 θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι.. Τιμή 3.700€ | Κωδικός Ακινήτου: #59790

Στην Περιφερειακή οδό, ενοικιάζεται επιβλητικό ισόγειο κατάστημα 375τ.μ. ιδανικό για χώρους γραφείων και κάθε εμπορική δραστηριότητα.
Το κατάστημα διαθέτει πάνω από 10 υπαίθριες θέσεις parking πελατών και υπόγειο parking στελεχών.
Το κατάστημα είναι έτοιμο για λειτουργία από τον χρήστη, είναι πλήρως αποπερατωμένο και άρτια εξοπλισμένο με ψύξη - θέρμανση (VRV μονάδες), εξαερισμό, πυρόσβεση, φωτισμό (κρυφοί φωτισμοί και PL), ηλεκτρολογική εγκατάσταση και δομημένη καλωδίωση, οροφές γυψοσανίδας, βιτρίνες μήκους 40μέτρων, μπάνια ανδρών - γυναικών και πολλά άλλα.

Η χρήση γης είναι γενικής κατοικίας και είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματική χρήση!

Ιδανικό και για χώρους ιατρείου και κλινικής!

Το συγκεκριμένο εμπορικό συγκρότημα έχουν επιλέξει και διαθέτουν χώρους οι πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες στην Ελλάδα για την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη!


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.

Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
59790
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
375 m²
δωμάτια
2 μπάνια
βιτρίνες
40 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή