Μονοκατοικία βίλα Κορωπί, Κορωπί

ΚορωπίΚορωπί
  • € 440.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται από το γραφείο μας, μια εξαιρετική βίλα 320τμ στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 2.740τμ, στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για ένα μοναδικό νεοκλασικό ακίνητο που ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική του όσο και για την απέραντη θέα που έχει! Είναι σε τρία επίπεδα και αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, τρία σαλόνια, τρεις κουζίνες, τρία μπάνια και WC.
Στο ισόγειο, το οποίο είναι 60τμ, συναντάμε ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, δύο αποθήκες, βεράντα με σκέπαστρο, το κλειστό πάρκινγκ, καθώς επίσης το λεβητοστάσιο και δεξαμενή βρόχινου νερού, ενώ παράλληλα έχουμε άμεση πρόσβαση στον κήπο.
Ανεβαίνοντας από την εσωτερική σκάλα ή και εξωτερικά, στον 1ο όροφο, επιφάνειας 120τμ, έχουμε επίσης ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, ενιαία κουζίνα, δύο μπάνια και μεγάλη βεράντα που βλέπει σε τρεις πλευρές το απέραντο πράσινο!
Χρησιμοποιώντας πάλι την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον 2ο όροφο όπου αντικρίζουμε ένα μεγάλο σαλόνι-κουζίνα ενιαίος χώρος, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, έναν βοηθητικό χώρο και μια μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα στους γύρω λόφους και στην θάλασσα.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2000 και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενώ τα δάπεδά του είναι από πλακάκι. Έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πόρτα ασφαλείας (με τρίαινα) και συναγερμό. Επίσης έχει νυχτερινό ρεύμα, εντοιχισμένες ντουλάπες και σίτες. Είναι φωτεινό, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, με καταπληκτική ανεμπόδιστη θέα, ενώ στο οικόπεδο που περιβάλλει το ακίνητο υπάρχουν αμπέλια, ελιές, αμυγδαλιές κ.α. Κατάλληλο και ως εξοχική κατοικία, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία πολύ κοντά στο κέντρο του Κορωπίου! Τιμή: €440.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
683474 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή