Γκαρσονιέρα Τρικούπη Χαριλάου 13-17, 546 40, Θεσσαλονίκη, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΤρικούπη Χαριλάου 13-17, 546 40, Θεσσαλονίκη
  • € 110.000
  • 2
  • 38
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Στην περιοχή του Φαλήρου ,πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο σαλοκουζίνα και μπάνιο στον 1ο όροφο περιποιημένης πολυκατοικίας . Η ανακαίνιση μόλις ολοκληρώθηκε και ειναι ετοιμο για υποδειξεις ! 
Κάνε follow στο @bellosrealestate σε facebook - instagram για να έχεις επικοινωνία μαζί μας στο 5 λεπτο, να παρακολουθεις τα στορις μας και να ενημερωνεσαι πρώτος για τις φοιτητικές γκαρσονιέρες που βγαίνουν καθημερινά.
Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης6981803240*
Για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή που οφείλετε στο γραφείο μας είναι ένα ενοίκιο συν ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου είναι 2% επί της τιμής πώλησης εάν είναι πάνω από 50,000 ευρώ συν ΦΠΑ και 1000 ευρώ συν ΦΠΑ εάν η πώληση κλείνει για ποσά λιγότερα από το 50,000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να ρωτήσετε πριν την υπόδειξη στο ακίνητο ποιό είναι το ποσό της μεσιτικής αμοιβής που οφείλετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το κλείσετε.

Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα ακίνητα που βγαίνουν στη Θεσσαλονίκη, μπες στη σελίδα μας: bellos.net και πάτησε το κουμπάκι ΖΗΤΗΣΗ ! Επίσης, στα website: spitogatos, spiti24, xe, spiti360, δεν θα βρεις όλα τα ακίνητά μας, γι΄αυτό κάνε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ σε facebook/ youtube/ instagram/ και pinterest ψάχνοντας στην αναζήτηση το όνομα: bellosrealestate για να βλέπεις φώτο και βίντεο των ακινήτων που θα σε ενθουσιάσουν!
Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά! Ήρθε η ώρα να ενημερώνεσαι πρώτος!

Η ομάδα μας,
Bellos Real Estate
2310 86 86 93

(Στην υπόδειξη του ακινήτου καλό είναι να υποδείξεις την αστυνομική ταυτότητα ή το ΑΦΜ σου και να υπογράψεις την εντολή υπόδειξης για να είμαστε και οι 2 συμβαλλόμενοι ασφαλείς στις μελλοντικές μας συναλλαγές. Τέλος, να γνωρίζεις ότι τα παραπάνω στοιχεία του ακινήτου είναι καταχωρημένα βάση προφορικής ενημέρωσης από τον ιδιοκτήτη (πχ. χρονολογία κατασκευής, τμ, πρόσθετα στοιχεία, κτλ.)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
113705 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
38 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή