Duplex, νέα, 190 τμ, Ασύρματος Αλίανθου, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 720.000
  • 5
  • 190
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Μία μοναδική μεζονέτα, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία της Βάρκιζας στην περιοχή του Ασυρμάτου (Λαθούριζα), εξαιρετικής κατασκευής υψηλών προδιαγραφών, αναμένει το νέο της ιδιοκτήτη.

Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 196 τ.μ., σε οικόπεδο περ. 140 τ.μ., υπό κατασκευή και το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2024. Έχει θέα στη θάλασσα και απέχει μόλις 200μ. από την παραλία, στην οποία έχει άμεση πρόσβαση, καθώς σχεδόν δίπλα του βρίσκεται η υπόγεια διάβαση που περνά κανείς απευθείας με τα πόδια στην πλαζ της Βάρκιζας. Η μεζονέτα εκτείνεται σε 4 επίπεδα, τα οποία συνδέονται και με εσωτερικό ασανσέρ.Στο υπόγειο, επιφανείας 54,5 τ.μ., το οποίο φωτίζεται φυσικά με cour anglaise, βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος με μπάνιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom, ξενώνας, γραφείο ή δωμάτιο προσωπικού. Στο ισόγειο, 54,5 τ.μ., συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας με την κουζίνα, με πρόσβαση στον κήπο. Στον πρώτο όροφο, επιφάνειας 56 τ.μ., υπάρχουν 2 master υπνοδωμάτια με τα en suite μπάνια τους και μία εντυπωσιακή βεράντα. Στο επίπεδο του δευτέρου ορόφου, 31,40 τ.μ., που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα, βρίσκεται το τρίτο master υπνοδωμάτιο, με το μπάνιο του, μία μεγάλη βεράντα, και το εξωτερικό τζακούζι. Το ακίνητο είναι ενεργειακής κλάσης Α, έχει αντλία θερμότητας, θέρμανση/ψύξη αυτόνομη ανά όροφο με fan coil και αλουμίνια βαρέως τύπου. Διαθέτει επίσης μία ανοιχτή θέση στάθμευσης.

Μία κατοικία σε ήσυχο σημείο, αλλά ταυτόχρονα και πολύ κοντά στην τοπική αγορά, τα εστιατόρια και τα μπαρ της περιοχής, ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Βάρκιζα είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στο νότιο τμήμα της Αθήνας, που βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρκιζα είναι ένας αναβαθμισμένος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες παραλίες, beach bars, εστιατόρια, ταβέρνες και συλλόγους θαλάσσιων σπορ. Βέβαια, εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς της και είναι ιδανικό μέρος για να μεγαλώσεις με ποιότητα την οικογένεια σου. Η Βάρκιζα διαθέτει έντονο εμπορικό κέντρο με πολλά σούπερ μάρκετ, τράπεζες και αλλά και πολλά μπουτίκ καταστήματα. Προσφέρει επίσης ζωντανή νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.
Προσβασιμότητα: Σύνδεση με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς το εμπορικό προάστιο της Γλυφάδας, ενώ μέσω του πλησιέστερου οδικού κόμβου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02S4KI
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή