Δυάρι Anagnostopoulou, 79, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςAnagnostopoulou, 79
  • € 2.200/μήνα
  • 3
  • 70
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της οικογενειακής ζωής στο συγκρότημα διαμερισμάτων μας 2 υπνοδωματίων που βρίσκεται στην αριστοκρατική περιοχή του Κολωνακίου. Βυθιστείτε στον τέλειο συνδυασμό άνεσης και κομψότητας, με ευρύχωρους χώρους καθιστικού σχεδιασμένους για ποιοτικό χρόνο μαζί. Κάθε σχολαστικά κατασκευασμένη κατοικία προσφέρει μια αρμονική ισορροπία μοντέρνας αισθητικής και λειτουργικότητας, εξασφαλίζοντας ένα ειδυλλιακό σπίτι για την οικογένειά σας. Ζήστε την ουσία της αστικής πολυτέλειας στην καρδιά του Κολωνακίου, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι προσαρμοσμένη για να αναβαθμίσει την εμπειρία ζωής σας. Καλώς ήρθατε σε μια κατοικία όπου οι οικογενειακές στιγμές γίνονται αγαπημένες αναμνήσεις.

Urban Living Made Easy: Μείνετε μαζί μας στην Αθήνα
Στην αριστοκρατική γειτονιά του Κολωνακίου, η μικρή μας πολυκατοικία προσφέρει ένα πλεονέκτημα προνομιακής τοποθεσίας. Στην καρδιά της Αθήνας, οι επισκέπτες απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε πολυτελείς μπουτίκ, πολυσύχναστα καφέ και πολιτιστικά αξιοθέατα. Βυθιστείτε στη γοητεία της πόλης απολαμβάνοντας την άνεση και την πολυτέλεια της διεύθυνσής μας στο Κολωνάκι

Στην τιμή περιλαμβάνει νερό, internet και υπηρεσίες καθαρισμού (που εκτελούνται τέσσερις φορές το μήνα),χωρίς κοινόχρηστα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5869883
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης