Duplex 131 τμ, Ρίγκλια, Λεύκτρος

Λεύκτρος
  • € 250.000
  • 4
  • 131
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στον παραδοσιακό οικισμό Ρίγκλια της Μεσσηνιακής Μάνης, σε μόλις 1 χλμ από τη φημισμένη παραλία Πανταζή και τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται η κατοικία συνολικού εμβαδού 131 τ.μ.
Είναι παραδοσιακά χτισμένη με μαγευτική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης.
Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος δυο κατοικιών και στο ισόγειο της θα βρούμε το κυρίως σαλόνι με τη τραπεζαρία και το τζάκι,το μπάνιο των επισκεπτών και τη μεγάλη βεράντα με την απεριόριστη θέα.
Στο δεύτερο επίπεδο της οικίας, ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα θα συναντήσουμε τα δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με το μεγάλο διαστάσεων μπάνιο. Τα δυο μεγάλα μπαλκόνια χαρίζουν στους ιδιοκτήτες μαγευτική θέα στο βουνό και τη θάλασσα, ενώ το άπλετο φως περιβάλει όλη τη κατοικία.
Το ακίνητο, διαθέτει επίσης και ξενώνα επισκεπτών 20 τ.μ, με αυτόνομη είσοδο και ιδιωτικό μπάνιο. Η αξιόλογη κατασκευή εξασφαλίζει την άνετη διαμονή των ιδιοκτητών και με μικρές παρεμβάσεις είναι δυνατό να αποπερατωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η απόσταση από την παραλία της Στούπας και τη διάσημη παραλία της Καλογριάς είναι 6 χλμ. Μια ξεχωριστή κατοικία στη Μεσσηνιακή Μάνη.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας είναι η Καλαμάτα. Οι μεγαλύτερες κωμοπόλεις είναι η Μεσσήνη, τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, οι Γαργαλιάνοι, η Χώρα και η Πύλος.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός Μεσσηνίας είναι ένας από τους ομορφότερους της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς.

Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα από πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, επιβλητικά βουνά και αρχαία μνημεία παγκόσμιας αναγνώρισης. Η Μεσσηνία διαθέτει δύο σημαντικές μαρίνες της Καλαμάτας και της Πύλου γεγονός που διευκολύνει την άνετη και ασφαλή αγκυροβολία.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και το πολυτελές resort Costa Navarino το οποίο έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη προσφέροντας στους επισκέπτες του συναρπαστικές εμπειρίες και διακοπές υψηλων προδιαγραφών. Παράλληλα, τη φετινή χρονιά άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμη ξενοδοχείο της W Hotels, με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου αυξάνοντας το prestige της περιοχής.

Προσβασιμότητα: Η Μεσσηνία προσεγγίζεται με αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Κρατικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η πρόσβαση στο Νομό μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο και τακτικά είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την πρωτεύουσα του Νομού με τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Πάτρα, την Τρίπολη και άλλες μεγάλες πόλεις των γύρω Νομών.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια καθιστώντας την Μεσσηνία ένα μαγικό τουριστικό προορισμό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UCDL - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
131 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή