Μονοκατοικία βίλα Lampiriou, Ζήρια, Ερίνεο

ΕρίνεοLampiriou
  • € 380.000
  • 5
  • 145
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια εκπληκτική βίλα στη Ζήρεια - Λαμπίρι, 145 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 1500 τ.μ. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο, το καλοκαίρι του 2023, και περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τεράστιο σαλόνι και καθιστικό, με τζάκι και έναν υπέροχο χώρο κουζίνας. Ο κήπος και ο εξωτερικός χώρος είναι σαν ένας παράδεισος, με μπάρμπεκιου και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων. Όμορφοι φοίνικες και καθιστικό με χτιστό στέγαστρο θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο. ένα υπέροχο σπίτι για οικογένειες που μεγαλώνουν ή ζευγάρια. Το σπίτι προσφέρει όλα τα απαραίτητα για τη σύγχρονη διαβίωση, κοντά στην παραλία.
Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email για να κλείσετε το ραντεβού σας σήμερα για να δείτε αυτό το εξαιρετικό σπίτι για τον εαυτό σας.

Όταν σκέφτεστε την Ελλάδα, στοιχηματίζω ότι φαντάζεστε τις διακοπές σας σε ένα από τα εκατοντάδες νησιά της. Η Ζήρεια βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Αίγιο και Πάτρα, στην περιοχή που ονομάζεται Αχαΐα. Ανάμεσα σε θάλασσα και βουνά, γαλαζοπράσινα νερά και καταπράσινα δάση, βοτσαλωτές παραλίες και εκατοντάχρονα ελαιόδεντρα, άγρια ρυάκια και χωράφια με αμπέλια... Η Ζήρεια έχει περίπου 600 κατοίκους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες και παράγουν κυρίως κρασί και ελαιόλαδο. Ως εκ τούτου, η ζωή του χωριού διακόπτεται από τον τρύγο των σταφυλιών τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια των ελιών τον Νοέμβριο. Υπάρχουν επίσης μερικοί μελισσοκόμοι που έχουν εγκαταστήσει τις κυψέλες τους στα γύρω πευκοδάση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5870165 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή